כמה שאלות על דאון..

HuGo Hell

New member
כמה שאלות על דאון..

אני עכשיו סיימתי את עונה רביעית ועכשיו אני בפרק 506 (מחכה שהוא ירד) מישהו מוכן להסביר לי מיהי דאון? כאילו אני יודע שהיא מפתח, ושמישהי מוזרה (בטח גלורי) רוצה את המפתח (דאון) ועכשיו באפי יודעת שדאון לא אחותה באמת.. אז יש לי שאלה.. מתי באפי מגלה לכולם (כולל לדאון) שהיא לא אחותה? בבקשה בלי ספוילריפ מ506 - 622

resputin

New member
הוגו, בפעם האחרונה:

תפסיק להגיע לפה כל שבוע עם שאלה חדשה. מצידי, תראה את כל העונות, חמישה פרקים ביום- עם פנקס, תכתוב את כל השאלות ותשלח לי -אני אענה עליהן ושנינו נהיה מרוצים ויותר טוב- תפסיק להעלם ולהופיע פה עם שאלה על כל עונה. הרי למה אתה עושה את זה? סליחה, כמו שכולם הבינו פה את הקטע עם דואן, כולל אני, כי הוא הוסבר בדרך ממש קלה ופשוטה- זה פשוט מראה שאו שקפצת על פרקים, או שאתה סתם לא צופה בהם. הרי אמררת בעצמך, "סיימתי את עונה רביעית ואני מוריד עכשיו את 506", אם אתה לא מבין משהו- או שזה לא נאמר עדיין, או שסתם לא הקשבת. אל תבוא לבקש הסברים, כי הם מלאים בספויילרים, אולי פשוט תלך לאתר עם תקצירים ותקרא שם הכל, תעשה השוואות עם מה שאתה הבנת למה שכתוב- תחכים ולא תשאל שאלות. תודה, לעתיד טוב יותר, דל תמונות ועכשיו גם שאלות לא מוסברות, רספיוטין. (אלוהים החתימה הזאת תופסת תאוצה..)

HuGo Hell

New member
>.<

ראיתי את *כול* עונה רביעית ואת 501-505 זאת הכוונה לא דילגתי על שום פרק... ואני ראיתי חמש פרקים ~~ אתה כזה תוקפני.. אני עוזב את הפורום שלום! "כול שבוע עם שאלה" אני לא הייתי פה יותר מחודש ~~

הוא דווקא די מנומס.

יחסית.. והתנפלו עלי על זה שאמרתי לך שכדאי לשים לב טוב יותר לפרקים? ולאחר בדיקה מהירה, הפעם האחרונה שהיית כאן היתה בחמישי, זה אומר לפני שבוע, ככה שהגזמת קצת בשלוש שבועות. אולי אתה משיג תשובות יותר מהירות ככה, מי יודע, אבל בסופו של דבר זה מ-ע-צ-ב-ן שאתה נכנס וכל פעם שואל שאלה אחרת, ותסלח לי, הרבה מהשאלות שלך מראות בורות די גדולה בסדרה, אז באמת, תיכנס לאתר של באפי, כ-ל אתר של באפי. תעשה קורס מזורז בקריאת תקצירי פרקים, וזה באמת לא קשה, ותחזור לכאן . אתה תקבל תשובות יותר מהר, ואנחנו לא נצטרך לענות תשובות. בריא לשני הצדדים. אבל אם אתה כזה דרמטי ועוזב, בהצלחה לך ושלום. ואל.

ANGEL N

New member
אחי אל תשים לב אליו....

עזוב אותו הוא סתם לא נחמד!!!!! אם לא בא לו הוא לא חייב לענות לך. אבל הוא צודק זה בעיה להביר לך מתי יגלו לשאר החברה מי זו דון או שאלות בסגנון בלי לתת לך ספויילר. השאלה עצמה היא ספויילר. וכולנו יודעים שדון היא מפתח אבל לא יודעים בדיוק למה!

14מתן

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלכם ?!

כל פעם שהוא מנסה לרשום משו הוא מקבל תלונות מה הבעיה לענות לו ?! בקשר לדון אז קודם כל זה כבר שודר ב
אז אני לא רושם ספוילר היא מגלה שהיא המפתח בפרק 513 ואני חושב שכל הסקובי גאנג גם...

pokegirl

New member
זו פשוט שאלה שכדי לענות עליה

צריך פשוט לראות את הפרקים!!! זה כמו לשאול איך הם מנצחים את ראש העיר בעונה השלישית ישר אחרי שמגלים שהוא רשע... צריך פשוט לראות

הייזל

New member
וגם חיפוש קצר בפורום

יכול לענות על כמה שאלות. חבר´ה בבקשה נסו להיות פחות קצרי רוח. אתם צודקים אבל בד"כ משתלם להיות נחמדים

למעלה