כמה שאלות על גלולות

כמה שאלות על גלולות

1. האם יש איזשהי מניעה מלקחת באופן תמידי שתי חבילות ברצף ורק אז לעשות שבוע הפסקה? 2. נניח שאני לוקחת 2 חבילות ברצף, ובחבילה הראשונה שכחתי גלולה, האם כשאני מתחילה את החבילה השניה אני שוב מוגנת? או שיש צורך בשבוע הפסקה בין שתיהן? 3. אם אני רוצה לשנות את היום שבו מתחיל הדימום, האם עדיף לעשות זאת ע"י לקיחת גלולות במשך עוד כמה ימים אקסטרה או ע"י הפסקת החבילה כמה ימים לפני ואז שבוע הפסקה רגיל? האם באחת הדרכים האלו אני עדיין מוגנת אחרי השבוע הפסקה? 4. התחלתי לקחת גלולות לא מזמן ולקחתי ישר על ההתחלה 2 חבילות ברצף. הדימום התחיל יומיים-שלושה אחרי שלקחתי את הגלולה האחרונה, ולמרות שהדימום ממש הפסיק אחרי מספר ימים סביר, עדיין האזור כנראה לא נקי לגמרי ועדיין יש כתמים על התחתונים למרות שעברו כבר 9 ימים מאז תחילת הדימום. זה לא לקח כל כך הרבה זמן לפני שהתחלתי לקחת את הגלולות. האם יכול להיות שזה קשור לגלולות? או לזה שלקחתי 2 חבילות ברצף? זה קצת מציק שזה נמשך כל כך הרבה זמן... אולי כדאי גם לציין שלקחתי במהלך השבוע הזה שני כדורי אתופן 400 מ"ג כל יום. אני לא יודעת אם זה קשור.

כמה שאלות על גלולות

1. לא 2. כשאת שוכחת גלולה ועברו למעלה מ- 12 שעות עד שלקחת אותה ( אם בכלל) , אז את לא מוגנת במשך השבועיים הבאים ולא משנה איך את לוקחת את הגלולות. 3. עדיף לקחת עוד כמה ימים. את מוגנת . 4. בהתחלה של לקיחת גלולות יכולים להיות מספר חודשים של דימום בלתי סדיר כולל מה שאת מתארת. כאשר לוקחים חפיסות ברצף, השכיחות של תופעה זו עולה. אין עם זה שום בעיה, פשוט המתיני בסבלנות וזה יסתדר.

למעלה