כמה שאלות על אטלנטיס....

כמה שאלות על אטלנטיס....

1. משהו יכול להזכיר לי למה בהתחלה הם לא יכלו לחזור לכדור הארץ? זה לא היה כמו בסטארגייט רגיל? (דרך אגב, אני צופה לפי הקצב של ערוץ AXN אז בלי ספולרים בבקשה) 2. איך הם בכלל גילו את העתיקים? איך הם ידעו על קיומה של אטלנטיס? 3. מתי ערוץ 1 ישדר את העונה השלישית?

1Life1Death

New member
כמה תשובות

וזה קצת מוזר שם אה צופה בAXN ואתה מדבר על טלנטיס והדמונים אני חושב שרשמת משהו לא נכון אם באמת התכוונת לאטלנטיס תקרא את מה שרשמתי למטה אחרת אל תקר כי זה ספויילר עבורך אם את מדברת על אטלנטיס הם יכלו לחזור לארץ רק שהיתה להם רק יחידת ZPM אחת ככה שזה היה בזבוז אנרגיה לחזור כי הם היו צריכים את האנרגיה למגנים

א' אני בן...

(איירה, לא אירה) ב' התחלתי עם אטלנטיס ואז ראיתי את המקור ב- AXN ככה שיש לי ספוילר די רציני לעונות האחרונות של המקור. השער של אטלנטיס הוא שער של 8 מנעולים? כזה שמצריך אנרגיה גבוה בשביל להפעיל אותו?

1Life1Death

New member
תיקון....

לכל השערים יש 9 מנעולים 7 מנעולים לחיוג בגלקסיה המנעול ה8 הוא כמו קידמות בטלפון שאתה מחייג לאיזור חיוג אחר זאת אומרת לגלקסיה אחרת אז מוסיפים עוד מנעול אחד וזה חיוג שדורש הרבה יותר אנרגיה לגבי המנעול התשיעי לא יודעים מה הוא עושה :)

aerynsun

New member
נצ"ש עונה 4 אטלנטיס../images/Emo58.gif וגם לעונה תשיעית

של SG1 רק רציתי להוסיף שעונה רביעית פשוט מעולה. נהנית מכל פרק. עונה שלישית קצת איכזבה אותי . עונה ראשונה ושניה היתה מעולה. כמה שאהבתי את וויר , סם פשוט תותחית! ולדעתי אם היה להם שכל ונותנים לה להנהיג את SG1 בעונה 9 ו10 במקום קאם המעפן הייתי נהנית יותר משתי העונות הללו. חבל. אבל ממש! כמה שאני מתגעגעת לבקט, הרופאה החדשה ממש תענוג, קוראים לה קלר נדמה לי. חבל שאין תקציב להשאיר את שניהם. רודני לא מתה עליו אבל זה מה יש ועל שפרד אין על מה להוסיף , פשוט תענוג
טיילה בסדר , לא משהו רציני
ורנאן למרבה ההפתעה שהוא שיעמם אותי למוות בעונות הקודמות , הוא ממש נהדר העונה הזאת. משהו קרה , לא יודעת להגדיר אבל הוא נהייה ממש דמות מעניינת. הסיפורים טובים ו...מחכה לפרקים הבאים. ראיתי עד פרק שמיני ואני שמחה שיהיה עונה חמישית זהו

סלמאק

New member
תשובות:

1. לא. אי אפשר לחייג לגלקסיה אחרת עם כמות האנרגיה של חיוג בתוך הגלקסיה. השער הוא מוליך-על, הוא יכול לקלוט, לאגור ולצבור אנרגיה מכל מקור שלא יהיה ומכל סוג, וע"י כך לשמש כסוללה ענקית בעלת עוצמה מספקת לפעילות ("פעילות": חיוג, יצירת חור תולעת לכוכב לכת אחר בגלקסיה ושמירה על יציבותו למשך 38 דקות.) יחד עם זאת, אם אתה רוצה לחייג למרחק הרבה יותר גדול, כלומר למערכת שערים של גלקסיה אחרת, אתה צריך לא רק להשתמש באיזור חיוג אחר (ע"י השימוש בשברון שמיני), אלא גם מספיק אנרגיה כדי להחזיק חור תולעת שכזה יציב למספיק זמן, ואנחנו מדברים על כמות מאוד רצינית של אנרגיה, וככל שהגלקסיה נמצאת במרחק רב יותר, כך האנרגיה הנדרשת ליצירה ושימור של חור התולעת רבה יותר. בתוך גלקסיית שביל החלב, אפשר פשוט לחייג בין השערים, כי האנרגיה שהשער מקבל מהחום שבסביבתו, האור וכל צורה של אנרגיה בה הוא נתקל, מספיקה ליצירת חור תולעת (אם השער נמצא בחלל פנימי, ולא באיזור חיצוני, אז הוא דורש מקור כוח מלאכותי כמו בפיקוד השער), כי המרחק קרוב. עם מרחק כמו המרחק של גלקסיית פגאסוס, בה נמצאת אטלנטיס, אין מספיק אנרגיה ליצירת חור תולעת, ואין לבני האדם שום אמצעי שיכול ליצור אנרגיה מסוג כזה בכמות כזו, הכמות היא פשוט עצומה מדי, לכן יש צורך ב"יחידת נקודת אפס" (ZPM), זה הסוללה האולטימטיבית, מקור אנרגיה כמעת בלתי נדלה, בו הקדמונים השתמשו כדי להפעיל את העיר. ZPM אחד מספיק כדי להפעיל את כל אטלנטיס למשך איזה מאה שנים. בעונה הראשונה הם לא יכלו לחייג לכדוה"א, כי לא היה להם ZPM. 2. את זה תצטרך לגלות בהמשך. ה"עתיקים" הם "הקדמונים", מגלים עליהם בהמשך, גם על העיר האבודה שלהם הם מגלים בהמשך, אבל עדיף לך שלא אספר על זה יותר מדי, כדי שלא להרוס לך את הצפיה בעונות הבאות. 3. כמה שאני מקווה שהם ישדרו, סביר להניח שבסופו של דבר זה לא יקרה. התקווה שלי היא שהסדרה תגיה לארץ במארזי DVD מתורגמים, כמה שהסיכוי קטן, לדעתי הוא גבוה יותר מהסיכוי שהעונה ה-3 תשודר בערוץ הראשון, לא עם המצב אליו הם נכנסו.

למעלה