כמה שאלות עבורכם

shay224

New member
כמה שאלות עבורכם

היי, אני שי הומו חילוני בארון. יש לי כמה שאלות אודה לכם אם תענו לי (חשוב לציין שאין לי כוונה לפגוע בכם, אני רק מתעניין) כאשר אתם מקיימים יחסים חד מיניים, אתם מרגישים ניגוד ערכים? (גם איסור בתורה אבל אי אפשר להתעלם מהנטייה המינית-לפחות בדרך שלא מערערת נפשית). איך הסובבים אתכם (הדתיים) קיבלו אתכם? שמעתי אינספור פעמים שמבחינת הדת אסור לקיים יחסים חד מיניים, אם זה נכון איך אפשר להסביר את המקרה הזה? אתם נוטלים חלק בפעילות הקהילה ההומו-לסבית? ממה לדעתכם נובעת ההתנהגות של הקהילה הדתית אל הקהילה ההומו-לסבית? (לדוגמא: ניסיון דקירה במצעד הגאווה הירושלמי בשנה שעברה) ואיך לדעתכם ניתן לשפר את היחסים בין שתי הקהילות? (למרות שהשנאה ביניהן די גדולה) איך אתם רואים את עתידכם? זוגיות חד מינית או זוגיות רגילה? תודה רבה על ההתייחסות, והמשך שבוע נעים.

SmartToyBoy

New member
מנסה לענות...

היי שי [: בכל הפעמים שקיימתי יחסים חד מיניים, לא זכור לי שהרגשתי ניגוד ערכים. לפחות לו באקטים עצמם. אבל --- באופן כללי, בוודאי שתמיד היו לי שאלות, מחשבות, סוג מסויים של ניגוד בין הדברים. זה לא קל, אבל ברוך ה' אני מתמודד, מחפש את הדרך הנכונה. למזלי (אני חושב) רוב החברה הסובבת שיודעת עליי, הם החברים הקרובים, רק שהם באים רובם מבתים מסורתיים (חלקם אפילו כמעט חילוני לגמרי). לכן זה היה קל יותר. בכל אופן החברים הדתיים רובם לצערי מגלים סלידה חריפה מהנושא אז הם פשוט לא יודעים. ולא שעם הלא-דתיים היה כזה פשוט... התורה היה אבסולוטית ומה שנכתב בה (למאמינים) הוא מוחלט. עם זאת עדיין קיימים זרמים והשקפות שונות תחת ההגדרה "דתי". בהקשר שלנו, יכול להיות "דתי הומו" שלעולם לא יסכים לשכב עם גבר כדי שלא לעבור על איסור הוצאת זרע לבטלה. ויכול להיות כזה שיסכים, מסיבות שונות. חלקנו נוטל חלק, אפילו רב, בפעילות הומו לסבית. אולם מתוקף היותנו חיים בחברה שונה ולעיתים קרובות בעלי מנטליות קצת שונה, הפעילות הזאת בדר"כ מתונה יותר, אבל חיונית מאוד. פעולת הדקירה במצעד הגאווה היא פעולה שמגונה מכל תוקף ע"י כל חברי הפורום. אנחנו חושבים שזה היה דבר נורא, שלא יוכל לחזור על עצמו לעולם!!! העולם הדתי באופן כללי מסתכל על הקהילה כאל משהו אסור (אם תרצה "מתועב") בגלל האיסור של משכב זכר. הפורום הזה הוא המקום שכולי תקווה, שבייחוד ממנו, יבוא השיפור במערכת היחסים הלא פשוטה הזאת
ולגבי עתידי - זו כבר שאלה מורכבת... אני עדיין מחפש

למעלה