כמה שאלות לרפואה

כמה שאלות לרפואה

היי, יש לי כמה שאלות לגבי רפואה:
1. אני מסיימת עכשיו תואר ראשון בת"א. נרשמתי לרפואה בב"ש והסכם שלי שם לפי הבגרויות והפסיכומטרי עובר את הרף. השאלה היא האם יזמנו אותי לפי הסכם הזה, או שאין לי דרך לדעת בעצם בגלל שיש לי כבר לימודים אקדמיים והזימונים לבעלי רקע אקדמי הם שונים?
2. בת"א- יש ציון התאמה לפני מו"ר ועם מו"ר. אם אני לא עוברת בת"א את הרף של ההתאמה בלי המו"ר, אבל עושה את המבחן מטעם אוניברסיטה אחרת, האם לאחר מכן הם יכולים להתחשב בציון ההתאמה עם המו"ר ולשקוך קבלה על סמך זה או שברגע שהם לא מזמנים למו"ר זה כבר אבוד?
תודה

RBD1

New member
תשובות

1.לגבי אנשים עם רקע אקדמי, הזימון מתבסס גם על ציוני התואר ולכן מתכנסת ועדה שדנה בכל מועמד עם רקע אקדמי. אם הציונים שלך סבבה אין סיבה שלא יזמנו אותך.

2. לא, אם לא קיבלת זימון מטעם אוניברסיטה מסוימת כי לא עמדת בתנאים שלה, גם אם תקבלי מור של 250 מטעם אוניברסיטה אחרת, ועל הנייר תוכלי להתקבל בת"א, את כבר נפסלת לאותה השנה.

עיכר

New member
שאלה חשובה

יש לי שאלה, אני עובר את הסכם בבן גוריון ויש לי לימודים אקדמיים חלקיים , אני בשנה שניה כרגע ואני לומד באוניברסיטת תל אביב חשבונאות והממוצע שלי הוא 87, לדעתך זה ציון מספיק טוב כדי לקבל זימון?

RBD1

New member
אני לא יודע מה השיקולים שלהם אבל לטעמי

87 בחשבונאות זה אחלה.

תגובה לכמה שאלות ברפואה

הי,
עדיין לא נקבע רף לזימון למבדקי מו"ר. בשנה שעברה זומנו מועמדים שציון הסכם שלהם היה 713.02.
בהצלחה,
ענת מאוניברסיטת תל-אביב

למעלה