כמה שאלות לפתיחה!

Hellen

New member
כמה שאלות לפתיחה!

1. איזה ז'אנר אתם עושים? וותק של כמה זמן? 2. על איזה Refillים אתם ממליצים? 3. האם אתם עובדים עם Rewire? אם כן, באיזו תוכנות? 4. האם לדעתכם הכלים של ריזון מספיקים? זאת אומרת, בתור יוצרי מוזיקה אלקטרונית נניח, אתם מרגישים שהסאבטרקטור והמיילסטורם מספיקים לכם כדיי לסנטז את כל מה שאתם צריכים, או שאתם מרגישים מוגבלים? 5. מה הדבר שהכי הייתם רוצים לראות בגירסה הבאה של ריזון? סתם שאלות קלילות כדיי לראות מי בכלל נמצא בפורום :)

ירדן פ

New member
יופי של שרשור פתיחה. אני אתחיל

אני יוצר בעיקר טראנס/קלאב טראנס רגוע וקליל. ותק של 3 שנים בתוכנה, ו-6 שנים במוסיקה בכלל
אני עובד עם רפילים של אקאי. אני לוקח דיסקים שלמים של אקאי והופך לרפילים, כך יש לי את הנוחות של ריזון ואת העוצמה של אקאי.
לא משתמש ב-Rewire. עובד על ריזון בלבד בד"כ
לדעתי הכלים של ריזון מספיקים לכ-ל מה שקשור במוסיקה אלקטרונית. אני עובד איתה 3 שנים ובחיים לא קרה לי מצב שבוא ישבתי ואמרתי לעצמי "חבל שאין פה .. ככה וככה". הכלים מספיקים מאד והתוצאות מצויינות לדעתי. בחיים לא הרגשתי מוגבל (בכל מה שקשור למידי כמובן. הרי זה הרעיון של ריזון).
המ.. שאלה קשה. הייתי אומר שתמיכה ב-VST אבל זה יהרוס את הפשטות של ריזון. כמו שאמרתי אני בחיים לא אמרתי לעצמי "חבל שאני לא יכול עכשיו לטון את ה-VST הזה או הזה". קרה לי פעם עם אקאי שאמרתי לעצמי "חבל שאי אפשר לשים פה צלילים של אקאי" ואז הבנתי שאפשר. ומאז לא אמרתי בחיים דבר כזה או אחר. אחלה רעיון לשרשור!

Kobi Good 2 See

New member
בקשר לאקאי

יש להם רפיל שנקרא spanis guitar וכשאני רוצה לקחת משם צליל הריזון פשוט לא מראה לי את הרפיל. יש 2.5.

ירדן פ

New member
כן זה חשוב

כשאתה מוריד משהו מהאינטרנט, אתה צריך להכין את עצמך לשני דברים:
אתה לא יכול לצפות שזה יעבוד לך כמו שצריך
אתה לא יכול לצפות שמישהו יעזור לך במידה וזה לא עובד לך;) תקנה אמיתי:) הכי טוב שיש בלי בעיות בלי כלום או שתוריד דברים חינמיים יש דברים חינמיים מצויינים.

Kobi Good 2 See

New member
יש לכם הצעה לגיטרה?

אולי יש למיזהו הצעה לעשיית פריטה מהירה של אקרודים בגיטרה בריזון- פריטה כזאת כמו שמנגנים עם החבר'ה (רגילה- מהירה). תודה.

ירדן פ

New member
בטח

תעשה אקורד של גיטרה עם הגיטרה הפשוטה של ריזון. תעשה 6 תווים או 5 בסולם. ואז תעשה מרווח של אלפיות שניה בניהם (כשהכי נמוכה ראשונה והכי גבוה היא אחרונה) ככה זה ישמע לך כמו פריטה כבר עשיתי את זה וזה נשמע אחלה לא יכול להחליף גיטרה אמיתית אבל בסדר לליווי קל

ירדן פ

New member
בבקשה

כמו שאמרתי זה יוצא חמוד לאללה לליווי קל אבל לא לסולו תשמור את הקובץ ותשנה את הסיומת שלו מ-TXT ל-RPS. אם אתה לא מצליח תשאיר הודעה

ירדן פ

New member
לא אני מפרסם RPS בלבד

אני מפרסם כדי שתלמד ותעשה לבד, לא כדי שאני אעשה בשבילך את העבודה

Kobi Good 2 See

New member
תשובות!

1. כמעט הכל. חמי שנה וותק. 2. אני משתמש כמעט רק ברגיל. 3. אני לא. 4. פריטה קצבית של גיטרה- חסר. 5. שוב אפשרות פריטה קצבית של גיטרה- כמו שמנגנים רגיל כזה.

ירדן פ

New member
Refill

זה בעצם כמו קובץ Zip גדול שבוא נמצאים עשרות/מאות/אלפי צלילים שניתן לפתוח בריזון. לדוגמא אם יש לך דיסק דגימות של אקאי, ריזון לא יקרא אותה אבל אם תהפוך אותה ל-Refill שזה בעצם כל הצלילים רק בקבצים של ריזון, אז ריזון יקרא אותם לסיכום Refill - קובץ יחיד שבו קבצים ודגימות שנקראות ע"י ריזון

Kobi Good 2 See

New member
דרך אגב

בכלי NN-XT אפשר לפתוח קבצי wav ואז יש לכם צליל חדש. (פעם ייבאתי שיר, והשיר במקור זה ב-C-C3,אז עשיתי ב- E-C3 ואז זה עשה לי את זה מהר ומצחיק כזה
חח)

למעלה