כמה שאלות לסימס 2

HaDasSh1

New member
כמה שאלות לסימס 2

כתבתי פה לא מזמן. יש לי עוד כמה שאלות על הסימס 2: 1. יש אפשרות שהתינוקות יוכלו לשבת על ספה או מיטה רגילה? 2. איפה אפשר למצוא תוספות? הכוונה לספות, מיטות, משחקים לילדים, דברים לגינה? 3. נגמרו לי כל הבתים במאגר יש אפשרות להוסיף? 4. אני כל הזמן רואה שאתם לוקחים את הסימסים שלכם לקניונים, לטייל וכדומה. איך עושים את זה? ואיך חוזרים משם? תודה מראש

שיוש30

New member
אממ

1. אי אפשר 2. לא הבנתי את השאלה 3. אפשר להוריד 4. אם יש לך מכונית את לוחצת על המכונית ואז את בוחרת ללכת לכנתר או איך שלא קוראים לזה או במונית תתקשרי מהטלפון ותבקשי מונית ולחזור במכונית את לוחצת פשוט "דרייב הום" או שיש טלפון ציבורי ומשם את קוראת למונית אה ואפשר גם לבחור משם מקום אחר לסוע מקווה שאזרתי

HaDasSh1

New member
תודה. איפה אפשר

להוריד בתים ותוספות לבית? יש לך קישורים? תודה מראש.

שיוש30

New member
אממ

אין לי ממש אבל את יכולה לרשום בגוגל הורדות לסימס 2 וזה נתון לך כל מיני הורודות ויש שם גם בתים

קטקטXD

New member
../images/Emo207.gif צריכה את עזרתכם ../images/Emo23.gif

הסימס שלי פעל ממש ממש ממש לאט אז מחקתי את הכל (עשיתי גיבוי לקבצים שרציתי...) אז ככה. עכשיו אני צריכה להתקין הכל מהתחלה אבל אני לא רוצה להתקין את כל החבילות כי כך המשחק נורא נורא איטי, אז אני צריכה את עזרתכם לומר לי איזה חבילות הכי טוב להתקין יש לי את החבילות: בסיס כמובן שיותקן אוניברסיטה ניטליף פתוחים לעסקים חיות עונות אז... אילו מהן כדאי לי להתקין? יש עוד חבילה שאתם ממליצים עליה? אה ו.. ניטליף 100 אחוז יותקן כי הוא הכי שווה באמת. (והכי כבד
) תודה מראש, קטיה

eurovisiongirl

New member
לדעתי,

נעבוד לפי שיטת האילימינציהD:- אוניברסיטה- נמאס אחרי כמה ימים בקולג'. פתוחים לעסקים- אני אישים לא מתעסקת עם חנויות ועסקים, אבל למי שאוהב זה שווה<: חיות- זה קקה. כולה יש חיות. אפשר להסתדר גם בלי. עונות- זה די שווה, רק שאני מבטלת את הסתיו והחורף, כי זה כ"כ מעצבן שכל שניה הם רצים לחלון כדי להגיד "I'ts raining!!!" וזהו<:

קטקטXD

New member
אז בעצם מה שאת אומרת זה ש...

לא להתקין יותר כלום? חחחח ^-^ אני רוצה את אוניברסיטה רק בשביל שהרצפות השקופות יפעלו ואת פתוחים לעסקים בשביל הקוד של התאומים.... בלי עונות וחיתו אפשר להסתדר...

eurovisiongirl

New member
האמ,

אני מניחה שאת הOFB שווה להתקין בשביל התאומיםP: [אגב, ידעת שגם אם נותנים לסימית עוגת גבינה בזמן ההריון היא תלד תאומים?0:]

eurovisiongirl

New member
המ, אני אנסה לענות לך<:

1. אי אפשר, למרות שלפני כמה ימים מישהו העלה משהו ממש מגניב למוד, שזה מן כיסא לתינוקות ופעוטות - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=237557 2. בכל מיני אתרי הורדות, נראה לי שיש שרשור כזה בטאגליינס. 3. כן, אתה יכול להוריד בתים מאתרים [מוד למשל הוא אתר מעולה לבתים]. 4. אז ככה, אתה אומר לסים שלך להתקשר>>תחבורה, ואז המונית תגיע וישאלו אותך לאן אתה רוצה ללכת [אגב, צריך שיהיה לפחות מרכז קהילתי אחד בשכונה]. וכדי לחזור אתה מתקשר שוב למונית [יש בכל מרכז טלפון].

למעלה