כמה שאלות למעריצות

rock ninja

New member
כמה שאלות למעריצות

תמיד רציתי לשאול אחת מהמעריצות הגדולות של הבקסטריט בויז מספר שאלות, ועכשיו יש לי הזדמנות מצוינת אז חשבתי לנצל אותה. אם יש לכן זמן ויש לכן חשק, אז בבקשה תענו- 1) איזה דיסק לדעתכן הוא הכי מוצלח? (של הלהקה כמובן) לי קשה להחליט בין הארשון לבין מילניום 2) איזה דיסק הכי פחות מוצלח? לפי דעתי האחרון, בלאק אנד בלו. 3) למה האווי וקווין כמעט שלא שרו בכלל בדיסק הראשון? 4) האם שלחתן פעם מכתבי הערצה לחברי הלהקה? אם כן, מה כתבן בהם? 5) מה היה הדבר הכי קיצוני שעשיתם בעיקבות ההערצה ללהקה? אני אשמח לדעת. ועוד הערה, אתן לא חושבות שחברי להקת אן-סינק שלא שרים (כולם חוץ מג´סטין וג´יי.סי.) נדפקו כי עכשיו הלהקה עומדת להתפרק וכל המעריצות שלהם יקנו דיסקים של ג´סטין ואולי של ג´יי.סי. אבל לא שלהם כי אף אחד לא יודע איך הם נשמעים בכלל?

howiefan

New member
שאלות יפות

1. איזה דיסק הכי מוצלח? לטעמי האישי black and blue 2. אני לא חושבת שיש דיסק פחות מוצלח, אני אוהבת את כל הדיסקים שלהם, יש אולי שירים פחות טובים מאחרים, אבל הם לא באים מדיסק אחד ספציפי. 3. האווי וקווין המוכשרים, לצערנו, לא שרו בדיסק הראשון עקב כך שהמפיקים בזמנם פשוט לא נתנו להם, והם גם די לא ביקשו, מכוון שהם היו חדשים בשטח ולא העיזו לפתוח את הפה שלהם, רק אמרו תודה על זה שנתנו להם בכלל להפיק דיסק. בזמנו הכשרון הגדול היה בראיין, והוא זה ששר את רוב השירים, כשניק מזמר לו בפזמון. לשמחתנו, מאז עברו הרבה מים בירקון והדברים השתנו, לטובה. 4. לא שלחתי מכתבי הערצה, שלחתי מספר מכתבים לא גדול לפני כמה שנים. מה כתבתי? אני באמת לא זוכרת, אני רק זוכרת שאחד מהם נשלח מיד אחרי מות אחותו של האווי, ואפילו קיבלתי באתר של האווי (לפני שסגרו אותו), תשובה מהאווי עצמו, שהוא קיבל את המכתב עם המתנה המצורפת, והוא מסר תודה רבה, וזמן קצר אחר כך גם קיבלתי אימייל ממנו. ומאז אני בקשר און אנד אוף לא כל כך איתו, יען כי הוא עסוק, אלא יותר עם אחייניתו צ´לסי פעם ב... . 5. הדבר הכי קיצוני? אולי זה שחיפשתי באינטרנט את המספר טלפון של האווי וגם מצאתי, וזמן קצר אחר כך ניתקו אותו. אה בעצם לא, יש לי משהו יותר מזה, כשבראיין היה בביה"ח אחרי הניתוח לב פתוח שהוא עבר, התקשרתי לביה"ח למסור לו איחולי החלמה מהירה, אבל כמובן לא נתנו לי לדבר איתו (כאילו שהיו נותנים לי). לגבי אן סינק, אני אישית לא אוהבת אותם, הם נחמדים ותו´ לא, אין להם כשרון, הזמרים שם (גם כן זמרים) זה ג´סטין וג´ייסי שלאף אחד מהם אין קול בכלל, השאר הם רק רקדני רקע. ואפילו הם בראיונות אמרו שהם לא טובים בריקוד (וזה נכון). הם סתם להקה, ואילולא הצלחת הבקסטריט, הם בכלל לא היו קמים. וכן הם אוטוטו מתפרקים, לשמחתנו, לא אכפת לי אם המעריצות שלהם יקנו דיסקים של ג´סטין, זה לא מעניין אותי, אני לא אטרח. אני קונה רק דיסקים שקשורים לבקסטריט. (למשל הדיסקים שאהרון הוציא, ויש לי את הדיסק של לזלי על המחשב, ואטוטו שיצא הדיסק סולו של ניק גם אותו אני אקנה). מקווה שעזרתי.

ראיסה

New member
איפה הורדת?

מאיזה אתר הורדת את הדיסק של לזלי, אני גם רוצה להוריד. והאם יש שירים יפים בדיסק?

howiefan

New member
תאמיני לי

הלוואי והייתי זוכרת. אם השירים יפים? הם בסדר אבל לא יותר מדי, אני אישית ממש לא התלהבתי. הסיבה היחידה שהורדתי כי היא אחות של ניק, שמעתי אותם אולי פעם אחת או פעמיים. לילה שקט

luv kev 4ever

New member
תשובות

אני אגש ישר לתשובות, כי גם לי יש מה לומר. 1. לפי דעתי הדיסק הכי יפה הוא בלאק אנד בלו 2. הכי פחות מוצלח לדעתי, הוא השני, בקסטריט´ס באק 3. הם שרו ברקע, וקווין עשה את כל קטעי הדיבור, ואני חושבת שזה רק הוא ואיי.ג´יי שאפשר לשמוע ב nobody but you. 4. לא כתבתי להם אף פעם, ז"א, כתבתי, אבל לא שלחתי. 5. אני מצטערת לספר שלא עשיתי שום דבר מטורף. אם אתם רוצים לדעת, אנסינק מתעקשים שהם לא מתפרקים, אבל מי מאמין להם, ואני לא יודעת מי שר שם ומי לא, אני לא שומעת יותר את השירים שלהם, לא ברדיו, ולא כשהם באמטיוי. עוד דבר אחרון, רוק נינג´ה, לא אמרת איך קוראים לך... אוהבת את כולכם, luv kev 4ever

טוב אז ככה....

1 הכי מוצלח לדעתי זה בלאק אנד בלו דיסק ענקקקקקק 2 הכי פחות מוצלח? לא נראה לי שיש דבר כזה.... לפחות לי אין אני אוהבת את כולםםם אבל עם כבר אז הראשון... 3 אין לי מושג את האמתתתתת... יש להם קול סוף הדרך אבל הם שרו קצת זה לא נכוןןןן 4 כן ברוררררר כשאיי ג´יי כפרות עליו נכנס לגמילה שלחתי לו "פול" דברים!!!!! מכתבים הודעות באתרים מה שאתם רוציםםם 5 מילאתי את כל החדר שלי בתמונות שלהם כאילו זה מקדש הלכתי מכות עם המשפחה כי הם דיברו עליהם לא מתאים ועוד דברים לא עולים לי כרגע לראש.. 6 אן סינק תמיד היו ויהיו מסיכנים ואותו הדבר לגביי המעריצות שלהםםם ככה שזאת שאלה מיותרת לדעתי.... וכולם נשמעים חרא כאילו יש להם קול יפה אבל הם לא מתקרביים לקרסוליים של נשמותייי....

תשובות לשאלות

טוף לא אין לי ממש מעודף ולא אני לא לא-אוהבת אף אחד מהם לכולם שירים יפים באותה מידה פשוט הסגנון קצת משתנה הם שרו לדוגמה קווין שר את כל nobody but you שבדיסק הראשון כן שלחתי מכתב לאייג´יי בתקטפה הקשה אבל לא קיבלתי שום מכתב חזרה אבל כל מה שאני יכולה לקוות שזה יגיע אליו באחד הימים ודבר קיצוני זה יחסי , למה את קוראת קיצוני? והאמת לא אכפת לי מאן סינק, באמת שלא

SweetGirl17

New member
תשובות שלי...../images/Emo8.gif

אז נתחיל.... 1) אני לא ממש יודעת איזה דיסק הוא הכי מוצלח קשה לי להגיד כי כולם מאוד יפים אבל אני אישית הכי הרבה אוהבת את הדיסק הראשון Backstreet Boys 2) אין לבויז דיסק לא מוצלח, אבל אני חושבת שקצת הדיסק השני Backstreets Back יש שם פחות שירים יפים אבל בכל זאת יפים. 3) אני לא ממש יודעת למה האווי וקווין לא שרו בדיסקים הראשונים. אולי קווין לא שר כי הוא חשב שאין לו קול יפה (את זה הוא אמר פעם) ולגבי האווי אין לי מושג אולי הוא התבייש?! אבל דווקא בשיר Nobody But You קווין שר קצת או שדיבר אני לא ממש זוכרת ובשיר Darlin האווי דיבר בהתחלה. 4) פעם אחת אני ובת דודה שלי שלחנו מכתב לבויז ועדיין יש לי את הטיוטה אבל אני לא ממש זוכרת מה כתבתי להם. אני זוכרת ששלחתי לכל אחד גלויה יפה עם לבבות שעשינו וכתבו לכל אחד שיר לאוםי שלו. זה יצא די יפה אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה. 5) לא היה דבר הכי קיצוני שעשיתי למען הבויז. אבל היה קטע שאיך שהו אני, בת דודה שלי וחברה השגנו את מספרי הטלפון שלהם אבל זה עוד היה בתחילת דרכם ככה שאני מאמינה שלא היה להרבה את מספר הטלפון שלהם. אז היה יום שחברה שלי התקשרה לקווין וענו לה שם והיא אמרה שזה היה קול של קווין והיא שאלה "Hello, can I ask for Kevin?" הוא אמר שזה הוא אבל משום מה הקו התנתק
אולי זה לא היה באמת הוא אבל בכל זאת באסה...היא גם ניסתה להיתקשר להאווי אבל הייתה שם כל הזמן מזכירה וגם לניק היא התקשרה וגם שם הייתה מזכירה אבל פעם אחת ענו ואמרו לה משהו והיא אמרה שזה היה קול של ילדה. קיצר אני לא יודעת עם המספרים האלה היו אמיתיים או לא. לגבי אן סינק, הם סתומים, תמיד יורדים על הבויז והם תמיד מעתיקים מהם. הרי הבויז שלנו יצאו ראשונים והם אלה שהתחילו להצליח ואז רק אן סינק... וגם כשיצא לבויז קליפ הם המשיכו עם זה באם.טי.וי אבל אן סינק נעצרו פיתאום לאחר הקליפ הראשון שלהם באם.טי.וי ולא שמעו מהם די הרבה זמן.

Nicki

New member
התשובות שלי-

1) אני הכי אוהבת את מילניום. יש שירים כ"כ טובים! 2) קשה לי לומר איזה דיסק אני הכי פחות הכי אוהבת- כל דיסק מייצג תקופה מוזיקלית אחרת אצל הבויז, וכל שיר מזכיר לי משהו אחר. 3)קראתי איפה שהוא שקווין אמר שאין לו כ"כ ביטחון עצמי בשירה ולכן הוא לא שר הרבה, אבל מאז הם באמת שרים הרבה יותר. 4)לא- בגלל שאני יודעת שאם אני אקבל בכלל תשובה זה יהיה איזה פורמט מודפס או משהו כזה. 5)בסך הכל לאורך השנים הוצאתי עליהם אלפי שקלים. זה לא כ"כ קיצוני- אבל זה הכי "פראי"שעשיתי. 6)אין לי שום דעה על נ´סינק. הם נשמעים קצת חדגוניים לדעתי. ניקי.

rock ninja

New member
בקסטריט נגד אן-סינק

היי קודם כל תודה על כל התגובות כיף לדבר איתכן! כל הקטע על אן-סינק העלה לי עוד שאלות, חשבתי שהיה נחמד לבר על זה- 1) שמתם לב שכל אחד מאן-סינק הוא חיקוי של אחד מהבויז? איי.ג´יי.- הבחור השמנמן שהיו לו פעם צמות ועכשיו הוא סתם רגיל בריאן- החייכן הקטנצ´יק קווין- השמן המכוער ההוא עם הזקן (מצטער שאני לא מבין בשמות שלהם) האווי- ג´סטין (בהתחלה הם היו די דומים עם התלתלים) ניק- ג´יי.סי. שמתם לב לזה? 2) שמעתי שפעם שתי הלהקות התקטשו שבעיתונועת לגבי מי יותר טוב, זכור לכן דבר כזה? אתן יכולות לתת דוגמאות לדברים שנאמרו? 3) פעם אמרו שבלאק אנד בלו (עושה רושם שרובכן אוהבות אותו יותר מכל דיסק אחר של הלהקה) מכר יותר מהדיסק האחרון של אן-סינק (סלבריטי), אבל אז הדיסק היה עוד חדש, אז אולי הנתונים השתנו ואן-סינק מובילים? 4) למה אן-סיק מופיעים בכל טקס מוסיקה אפשרי עם הופעה מרשימה (כמו ההופעה הזאת שהם ביצעו את "ביי ביי ביי" עם טלויזיות...) בעוד והבויז מופיעים לעיתים רחוקות, ואם הם כבר מופיעים אז הם רק נותנים פרס. בפעמים היחידות שהם עושים הופעה אז הם סתם יושבים ושרים... זה לא מעצבן אתכן? 5) אני זוכר שהיו פעמים שכבר הספידו את הבויז ובמעריב לנוער היה כתוב שיש קרב על שתי להקות הבנים המצליחות ביותר- בוי זון נגד פייב. איזה מצחיק זה, בקסטריט בויז היו הרבה יותר מצליחים והם עדיין קיימים בניגוד ל"מתחרים"... זכור לכן משהו כזה? 6) ובנימה קצת שונה, ידוע לכן משהו לגבי הדיסק הבא של הלהקה? אני מקווה שהפעם הם באמת ישקיעו עם הקליפים והכל.... יהונתן

howiefan

New member
יהונתן

זה פורום בקסטריט, אןסינק לא מעניינים פה אף אחד, אני מבקשת להפסיק להזכיר אותם פה, וזו הסיבה שאני גם לא אענה על אף אחת מהשאלות שמזכירות אותם. לגבי השאלה האחרונה, הדיסק האחרון נעשה בשושו, לפי מה שהבנתי מראיון שנעשה לא מזמן עם קווין רוב הדיסק נעשה על ידי חברי הלהקה, אם כתיבה / הלחנה / הפקה וכיוצא בזה. הוא אמור לצאת מתישהו בסוף השנה הזו או בתחילת שנה הבאה, זה כל הפרטים שיש לי כרגע.

boohoo

New member
אז ככה...

1. הכי מוצלח, בלי שום ספק- מילניום 2. הכי פחות מוצלח- והכל יחסי, כמובן: בלאק אנד בלו 3. כי הם שרים יותר בדיסקים האחרים (אבל קווין דווקא כן שר) 4. לא, כי די ברור לי שהם לא יוכלו לענות עליהם. אי אפשר בכלל לדמיין את כמות המכתבים שהם מקבלים כל יום. 5. אני לא עושה דברים קיצוניים בקשר לזה, כי אני חושבת שלהעריץ להקה זה בגלל המוזיקה ולא בגלל שטויות אחרות. אני לא חושבת שאנחנו המעריצות צריכות להוכיח לאף אחד שום דבר- למרות שהמראה של בריאן, ניק, קווין, האווי ואיי ג´יי בהחלט עוזר. 6. ישששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kim Carter

New member
שאלות מעניינות מאוד../images/Emo121.gif

אז ככה: 1) הכי אהבתי את מילניום.... אבל זה בחירה ק-ש-ה. 2) אין אלבום שהיה בעיניי פחות טוב, אם כבר אז באסקטריט בויז-באקסטריט בויז (הראשון). 3) אין לי מושג למה הם לא שרו, אולי הם היו ביישנים, who knows? 4) פעם כתבתי לאיי-ג´יי אבל לא יצא לי לשלוח אותו אפ´פעם....
5) פעם, כשהייתי בכיתה ו´ (מזמן...), לקחתי חולצה לבנה יפה מאוד וכתבתי עליה בטוש Backstreet Boys והלכתי בבית הספר איתה וצעקתי מליון פעם כמה אני חולה עליהם.... איזה קטנה הייתי.... שלכם,
Crazy~Kim-Kim
הבאסקטריט-מוסקיטרית...

למעלה