כמה שאלות למומחים!

almogila

New member
כמה שאלות למומחים!

אז ככה קוראים לי אלמוג ואני סטודנטית עכשיו אני צריכה מס' עצות ממכם המומחים כי אני לא ממש מתמצאת במחשבים אני מחפשת מחשב נייד למטרת אינטרנט , ישומיים קלים וקצת מוסיקה וסרטים המפרט הוא להלן: 512 MB 40-80 GB מסך 15 אינ'צ כ.רשת אלחוטי מערכת הפעלה XP מה דעתכם על המפרט? התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח יש לי עוד מספר שאלות ברשותכם: 1. מה ההבדל בין XP HOME ל XP POR ? 2.איזה מעבד מומלץ למחשב ? 3.איזה חברה מומלצת מלבד IBM , מה דעתכם על פוגיסו, דל , נק , וגיגאבייט (אני מקווה שרשמתי נכון)? 4. ראיתי מחשבים אם זיכרון DDR2 וכאלה שהם רק DDR מה ההבדל והאם זה חיוני למחשב בדרישות שלי? 5.אני גרה עם עוד שתי שותפות ולהן יש כבר מחשב נייד והן גולשת ביחד על אותו חיבור דרך משהו שנכראהראוטאר של לינקסיס (אני מקווה שאני רושמת שוב נכון) הדגם שכתוב עליו אם זה זה הוא WRT54G האם יהיה ניתן גם לגלוש לאינטרנט גם דרך המחשב שלי בלי להוסיף משהו ואם כן אז מה בדייוק להוסיף ומה העלויות? 6.אשמח לקבל קישורים למחשבים מתאימים במחירים אטרקטיבים ? בנוסף אשמח לדעת אם אפשר להרחיב אחריות ומה העלויות ? בתודה מראש ונשיקות לכל העוזרים אלמוג
---<--<--@

Thotwo

New member
נשיקות? איזה כיף.

1. לא משהו רציני. כמה תמיכות ברשת וכמה בלאגנים שגורמים למיקרוסופט להרויח יותר כסף. למשתמש הביתי זה אותו דבר. 2. 1.6 ומעלה. מתחת לזה, לא מומלץ. 3. טושיבה, דל וLG מצויינות. HP חברה טובה למעט השירות האפגניסטני שלהם. פשוט אירגון טרור. נכון להיום IBM הם המועדפים. 4. כלום. ההבדל זניח עד אפסי למשתמש הביתי. 512 זיכרון בתדר 333 מגהרץ יספיק בהחלט. 5. אם יש כרטיס רשת אלחוטי במחשב אז תוכלי לגלוש בצורה אלחוטית לגמרי. בלי שום בעיה. יום נחמד.

אז ככה...

ראשית המפרט נראה לא רע בכלל אבל חסרים בו כמה דברים חיוניים: 1. באיזה מעבד מדובר? 2. איזו חברה? 3. איזה כרטיס מסך? אם תוכלי להעלות קישור לדגם נוכל לעזור טוב יותר. לגבי שאלותיך: את ההבדל בין גרסאות windows xp ניתן ללמוד באתר מיקרוסופט. המעבד תלוי בשימושים לגבי השימושים שאת מצינת עדיף פנטיום M כיוון שהוא חוסך בצריכת החשמל (נותן זמן סוללה ארוך יותר) זכרון DDR2 מהיר יותר מ-DDR אני לא בטוח שזה חיוני אצלך אבל אולי למומחים האחרים פה תהיה תשובה טובה יותר. חברות מומלצות:COMPAQ, DELL, HP,TOSHIBA,IBM (שהיום הם חלק מ- HP). כפי שציינת בדגם שאת מתעניינת יש כרטיס רשת אלחוטי ולכן תוכלי לגלוש יחד עם שותפותיך לדירה ללא צורך בתוספת חלק כל שהוא (רק להגדיר נכון את המחשב לעבודה ברשת). מקווה שעזרתי. ו-

Jan22

New member
בעיקרון ,לסטודנטים

מכיוון שרוב הזמן בתנועה מהבית לאוני' ומעבר בין כיתות (כלומר מתניידים הרבה) מומלץ לקחת נייד עמיד מבחינת מהלומות ,מכות וכד' - כגון IBM R50E שמגיע ב2 קונפיגורציות :מעבד סלרון / מעבד פנטיום ;לצורכי אופיס ,מוסיקה וסרטים אפשר להסתדר עם הסלרון ,מעבר לכך (משחקים ,תוכנות כבדות) פנטיום. המחיר כ5.5K לדגם הפנטיום ,כ1000 ש' פחות לדגם הסלרון .

למעלה