כמה שאלות למומחים פה

אורי 93720

New member
כמה שאלות למומחים פה

אני צעיר המעוניין להיכנס לעולם הנדל"ן, לרשותי סכום כסף לא גדול במיוחד, (לא יותר מ20,000$) ברשותכם שתי שאלות. 1. האם תוכלו להמליץ לי על חומרי לימוד למינהן שיוכלו להעשיר את הידע שלי בנושא כדי שאוכל לדעת מה ואיך כדאי לקנות ואיפה להשקיע. 2 . האם בסכום הנ"ל יש בכלל אופציות להשקיע בנדל"ן? תודה

עצות

א. קנה גלובס של יום ראשון. יש שם מדור נדל"ן לא רע. ב. במידה ותוכל למנף עצמך פיננסית, 20,000 $ הם פתיח. ג. מצא לך עו"ד הבקי בתחום. איתו תוכל לדסקס דברים ולנסות למצוא הזדמנויות השקעה שכן הסכום קטן מאד להשקעה בנדל"ן.

הסכום קטן מידי ...

הוא יוכל להספיק לקניית ספרי הלימוד ולכמה קורסים. הספרים והלימודים יתנו לך ידע והבנה כללית בתחום אבל לא מידע מפורט מה לקנות והיכן להשקיע.

ספרים ב-20,000 $../images/Emo35.gif

כנראה שזה ספרים מניבים* על נדל"ן שאינו מניב... מניבים* - לכותב ולמוציא לאור.

אתה יודע ש ... ../images/Emo6.gif

כל ספר עולה 500 עד 1,000 ש"ח ... 60-40 ספרים זה 10,000 $ ונשאר קצת כסף לכמה קורסים ... כל קורס כמה אלפי שקלים.

עם כל הכבוד לעורכי הדין ...

הם לדעתי לא בדיוק הכתבת לדסקס דברים ולנסות למצוא הזדמנויות השקעה - זה לא תחום מומחיותם, אולי הם בקיאים בצד המשפטי אבל בטח שלא בצד הכלכלי. אם יש עו"ד שכן מומחה להשקעות בנדל"ן, זה לא בגלל שהוא עו"ד אלא בגלל שהוא למד את הנושא ו/או התנסה בו, בדיוק כמו כל אדם אחר חסר כל השכלה פורמאלית רלבנטית שלמד והתנסה בתחום. כאמור, בסכום שאתה מדבר עליו אני לא ממליץ להכנס להשקעות בנדל"ן, אם בכל זאת תחליט שכן - הדרך לעשות זאת הינה בעזרת שילוב של מתווך רציני שיביא הצעות ושמאי מקרקעין שינתח אותן ויבדוק את הכדאיות הכלכלית, המיסוי והסיכונים. כאשר תמצא עסקה מתאימה - אז הזמן להכניס לתמונה עו"ד.

מנהל הפורום צודק אבל...../images/Emo20.gif

ראשית כן אפשר לעשות עסקים ובנדלן בסכום שנקבת, שנית הסכום אינו סופי היות ואולי תוכל לקחת משכנא? לגבי מתווך רציני, אינני חושב שהוא יתעסק בסכום שכזה, אלה אם הוא חבר , או רוצה את טובתך. מנסיון!!!! האם אתה מכיר את הפתגם...: "יגעת ומצאת תאמין!" ושיהיה לך בהצלחה.

אורי 93720

New member
תודה לכולם אבל...

האם אני אמור להבין שבעצם אני אמור לחסוך שנים על גבי שנים בשביל ליצור לעצמי סכום כסף משמעותי להשקעה, שבסופו של דבר אולי ירצה את נכדיי (אם לא את ניניי) אני לתומי חשבתי שבסכומים כאלה הכל עובד בהלוואות,אשראי וכו'...

nirdagan

New member
תוכל לקנות בפריפריה

למשל בבאר שבע דירות במחירים של פחות מ 50000 דולר. עם הסכום שיש לך בתוספת משכנתא תוכל לקנות דירה. אם זו השקעה טובה זו שאלה אחרת.

למעלה