אתה לא מבין משהו =>
הDVD של איידול זה לא DVD של הסדרה עצמה!!! כל מה שתקבל שם זה אולי 10 [במקרה הרע]-20 [במקרה הטוב] הופעות שקרוב לוודאי שלפחות חצי מהן לא יעניינו אותך. בDVD של סדרה רגילה אתה מקבל עונה שלמה+ תוספות. אם היה DVD של עונה שלמה של איידול אולי כן הייתי קונה. אבל הם לא עשו כזה. אני מניחה שיתנו שם 2-3 הופעות של קלי [שכבר יש לי כמובן], איזה 2 של רובן [שלא מעניין אותי], 2 של קליי [שיש לי, דה], 2 של פנטזיה [שלא מעניינת אותי], 2 של דיאנה [שיש לי], 2 של בו וקארי כ"א [שלא מעניינים אותי עד כדי כך וחוץ מזה יש לי את רוב עונה 4 על קלטות, גם את רוב עונה 3] וכנראה גם את בוהימיין ראפסודי של קונסי [שמשום מה גם יש לי וגם ראיתי בהופעה]. אז אתה תגיד לי, לא חבל על הכסף ?! איידול זה מסחטת כסף, הם עשו DVD דומה רק בלי עונה 4 לפני שנה. הכל כדי להוציא עוד כמה דולרים מהמעריצים השרופים. והדיסק אוסף שהם מוציאים כל עונה? ביזיון ממש. תת רמה של הפקה. רוב השירים מזעזעים. זה ממש לעג לאינטליגציה שלנו. בדיסק של עונה 4 חוץ מהטראק של קארי, כל ההפקה היתה פשוט זוועתית!! כאילו עבדו על זה דקה וחצי. אני הייתי יכולה להפיק את השירים יותר טוב בתוכנה מטומטמת של עריכת אודיו!!! ובשיר WHEN YOU TELL ME THAT YOU LOVE ME בדיוק 3 איידולים שרים [קארי, וונזל ואנואר] והשאר מקבלים שורה וחצי במקרה הטוב. וחלק מהשירים שהם בחרו- A HOUSE IS NOT A HOME לאנואר נו באמת! אחת ההופעות הכי לא שלו. מה קרה לWONDERFUL WORLD שהוא ביצע מדהים? ו I WILL NEVER LOVE THIS WAY AGAIN??? ולמה נתנו לבו שיר שעוד רץ ברדיו בגרסא המקורית? כרגע אני לא זוכרת את כל השירים אבל ממה שזכור לי רק קארי, נאדיה וג'סיקה קיבלו שירים טובים. אותו דבר קרה בדיסק של העונה השלישית עם הדיסק מו טאון הנורא. לג'זמין נותנים את הרכבת לג'ורג'יה שהכי לא מתאים לקול שלה בעולם, לגפ"ל את MY GIRL הסתמי... לטום רוג'רס נתנו שיר שבכלל ג'ורג' עשה בתוכנית... די. החובבניות והאי-השקעה חוגגים. ממש עצוב. אם הם רוצים שאני אקנה, שיעשו משהו שווה לבזבז עליו את ה15 דולר.