כמה שאלות לי..

שבע1

New member
כמה שאלות לי..

אני עומדת לפני קניית מחשב נייד של של dell, ואשמח אם תייעצו לי לגבי כמה נקודות: 1. שמתי עיני על ה inspiron 1520. איך הוא בגדול? 2 בהתחשב בכך שאני סטודנטית, ועיקר שימושי במחשב יהיה לגלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה/סרטים וכד' (אינני מתעניינת במשחקים או לקוחה של תוכנות עיצוב וגרפיקה [למעט פה ושם עריכת סרטים]) האם בדגם הנ"ל כדאי לי להוסיף עוד כ800 ש"ח,ע"מ לקבל מעבד של Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500 2.2GHz ,800MHz FSB 4MB L2 Cache במקום מעבד של Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB 4MB L2 Cache ?? 3. וכן, האם כדאי לי להוסיף עוד כ350 ש"ח, ע"מ לשדרג את מהירות הדיסק קשיח מ 5400RPM ל 7200RPM?? (עד כמה זה הבדל זה משמעותי בפועל מבחינת ביצועי המחשב?) 4. אין במחשב הנ"ל כרטיס רשת מסוג 802.11/n (יש רק מסוג b/g). עד כמה זה משנה? והאם ניתן להוסיף עצמאית?

bar666xp

New member
לשימושים שהוזכרו....

גם המפרט הבסיסי ביותר מעל ומעבר... אם יש שימוש בתוכנות חישוב כבדות וכדומה אז יהיה יתרון למעבד חזק... אגב 1520 אאל"ט כבר אין להסיג הוא הוחלף ב1525 כשהמפרטים דומים אבל אין אפשרות לכ.מסך חזק יותר מהX3100 של אינטל וכדומה לא שיש לך צורך לפי השימושים שהוזכרו... תקן N עוד לא נחתם סופית כך שזה ממש לא משהו כל כך חשוב אם יש תמיכה לתקני B וG לא תהיה לך בעיה להתחבר לHOTSPOT רובם כיום עובדים עם תקן G.

שבע1

New member
../images/Emo51.gif על התשובות!

הסתכלתי על דגמי ה 1525 וראיתי שאכן הם דומים מאוד מבחינת המפרט אך זולים משמעותית, שזה אחלה. יש המלצות נוספות/שידרוגים מומלצים/דברים שכדאי לקחת בחשבון לפני הקנייה? (ה 1525 לא תומך תחנת עגינה, נכון?
)

RoyBO

New member
אאל"ט דגמי אינספיירון לא תומכים בתחנות עגינה

שבע1

New member
ועוד שאלה (יותר קריטית)

יהיה אפשר להתקין עליו חלונות XP? (מפחדת מוויסטה..)

RoyBO

New member
את לא הראשונה ששואלת את זה

תחפשי פה בפורום וגם בגוגל צריך לאתר דרייברים לXP.

למעלה