כמה שאלות לי יש:

o0O0o

New member
כמה שאלות לי יש:

1. האם אפשר לשנות בBS Player את הGama? [כלומר את הבהירות] ואם לא אילו תוכנות כמו BSP יש שאפשר לשנות בהם את הgama? 2. למה סרטים שיש להם פילטר סאונד AC3 הם נשמעים יותר חלש? 3. יש לי סרט על המחשב שאני צריך להגביר את הרמקולים עד הסוף בשביל שישמעו נורמלי, וזה גם לא כל כך חזק. בלוח הבקרה עוצמת הסאונד היא הכי גבוהה ורק בסרט הזה הסאונד נמוך. וזה גם בBS Player על הכי גבוה. איך לפתור את זה? [אם יש אולי תוכנה שמגבירה את הסאונד לסרטים, או נגן שמאפשר להגדיל את הסאונד הרבה יותר ממה שאפשר בדרך כלל] כי פשוט שהרמקולים על מקסימום אז כל ציפצוף קטן של חלונות עושה רעש איום. אני אשמח לעזרה ותודה מראש

kkdd

New member
ברוכים הבאים לפורום ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

ונשמח לראותך כאן יותר עוזר ועונה לאחרים
יש אפשרות לשנות את הבהירות ב BSPLAYER, כנס למאמרים שלנו "נגני סרטים" יש מאמר שמסביר על התוכנות האלא, אני משתמש ב MV2PLAYER וגם שם אפשר להעלות את הבהירות בקלות דרך הנגן עצמו, ואם אני לא טועה גם ב BSPLAYER זה בנגן עצמו שליידו יש ציור קטן של שמש, מקסימום בהגדרות שלו, (ניתן להפוך אותתו לעברית) סרטים עם AC3 נשמעים נמוכים במחשב בגלל שזה סוג של סאונד עם 5 ערוצים (כלומר 5 רמקולים) אבל במחשב אתה משתמש בשני רמקולים, כלומר סטראיו, לכן אתה שומעה חלש. (אם היה לך מערכת קולנוע ביתית הייתה שומע בכל הרמקולים באפקטים מרהיבים) כדי לפתור זאת כנס להתחל-הגדרות-לוח בקרה- AC3 CONFIG ותשנה שם את ההגדרות ל STREIO ותגביר את הווליום כדי לעשות זאת לצמיתות כנס למאמרים שלנו לקטגורית VIRTUAL יש שם מאמר על הגברת הקול בסרט לצמיתות.

למעלה