כמה שאלות לגבי XBOX one

amithas190

New member
כמה שאלות לגבי XBOX one

היי
אני רוצה לקנות אקס בוקס ורציתי לשאול כמה שאלות:
1.אני שוקל לקנות מאיביי מארצות הברית\אירופה. אני רואה שמוכרים שם מכשירי region free . האם יש נעילה כלשהי במכשירים האלה? אני מתכוון למכשיר משומש שפתחו לו יוזר בארה"ב. האם יש איזו שהיא בעייתיות עם להחליף יוזר בארץ ולשחק ברשת/להוריד משחקים ללא דיסק?
2.מבחינת החיבור לחשמל של מכשיר אמריקאי- אני רואה שמוכרים ספק כח אירופאי לא מקורי באיביי ב90 שח. האם זה בסדר?

http://www.ebay.com/itm/AC-Power-Su...818?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e889f5742

3.האם אפשר לקנות מכשיר באמזון ארהב/אנגליה? אני יודע שפעם הם לא היו שולחים לארץ..

4. הבנתי שמס קניה+מעמ זה בערך 30%... מישהו פה הזמין ולא עצרו לו את החבילה?
5.מצאתי מכשיר משומש באיביי כולל פאר קרי 4 . המחיר 1500 כולל משלוח האם זה דיל סביר?

תודה רבה!

עטלפוני

New member
=>

1. אין נעילה למכשיר בכלל, רק לסרטי בלו-רי ודי.וי.די. מבחינת משחקים אין נעילה לא דיגיטלית ולא לדיסקים. אין קשר ליוזר, אפשר לאפס את המכשיר ולתת לו הגדרת מדינה כרצונך (לרוב, ע"פ היוזר לייב שלך)
&nbsp
2. לא הייתי קונה ספק כזה. אפשר לקנות ספק רשמי חליפי ממיקרוסופט ישראל ב 240 שקלים. זה לא טלפון שאפשר לסמוך על חיקוי סיני, שלא לדבר על זה שזה פוסל אחריות אם זה יעשה נזק כלשהו.
&nbsp
3. אמזון ארה"ב שולחים, כרגע יש לך ב 330 דולר את המהדורה עם שני משחקי ה AC בלי קינקט.
&nbsp
4. תכניס לעגלת הרכישה באמזון, תכניס כתובת וכו' ותקבל את המחיר הסופי כולל שילוח ומיסים. הזמנתי ככה וזה הגיע תוך 48 שעות. תנסה גם באמזון בריטניה ותראה כמה זה עולה שם. תבדוק במקביל בזאפ ותראה איפה הכי זול. אל תשכח להוסיף 250 שקלים לעלות מארה"ב בגלל הספק (למרות שמקבלים שני משחקים במחיר, אז אולי זה מתקזז לך ?)
&nbsp
5. לא הייתי רוכש כזה מכשיר מאיביי, אם תהיה תקלה יהיה לך קשה לדאוג לפיצוי/החלפה כשאתה פה והם בארה"ב. עדיף חברה גדולה.

למעלה