כמה שאלות לגבי HP ו LG

batz5

New member
כמה שאלות לגבי HP ו LG

שלום לכולם!! יש לי נייד ישן יחסית (שנתיים וחצי) , HP שאני ממש מרוצה ממנו אבל הוא כבד ולכן קניתי לפני כחודש 12 אינץ' של LG שאני גם ממש מרוצה ממנו. ויש לי כמה שאלות שחלקם כבר שאלתי אך לא עזרו לי כל כך: 1. ב hp הסוללה שלי ממש כבר מתה (פחות מחצי שעה וכן גם לא נדלק בלי טעינה) ואני לא רוצה שזה יחזור לי ב lg , מה לעשות? האם שלא יהיה מחובר כאשר הטעינה מלאה? מה לעשות כשהטעינה מלאה ואני רוצה לעבוד ברציפות (הסוללה היא 6 cell ) בכלל, איך אני יכול לשמור על הסוללה לאורך זמן? 2. ה hp פותח נורא לאט את ה office ובכלל הוא כבר ממש עובד כזקן, בעיקר בפתיחה של המחשב, איך מפרמטים אותו? מה זה מוחק? והאם זה יכול לעזור? האם אני יכול להגדיל לו זיכרון? כמה זה עולה? (יש לו 256) 3. יש לי pocket pc משולב פלאפון שלא מסתנכרן עם הויסטה ב LG , הוא קולט אותו ומראה סימן של סינכרון אבל לא מעביר את הנתונים, ניסיתי לחפש בלוח בקרה אבל לא עלה בידי כלום, מה אפשר לעשות? 4. האם יש כבל שיכול להעביר נתונים בין מחשבים? תודה רבה רבה

Jan22

New member
לשמור על הסוללה ?

אם אתה עובד עם נייד מחובר לחשמל לעיתים קרובות - תסיר את הסוללה ,שים אותה במקום קריר ,ותשתמש בה רק מתי שאתה באמת צריך אותה. פעם בחודש תרוקן אותה לחלוטין (''כדי לשמור על כושר'') ותשאיר אותה טעונה על 50% , כשהיא לא מחוברת. *זיכרון ? 256 לא עולה הרבה .אבל שים לב שתצטרך להתאים זיכרון לפי תמיכת לוח האם שלך. יש מהירות מסוימת שהוא תומך בו (מהירות ''גג'') ותוכל להתקין בהתאם.פירמוט ? פשוט מאוד ,עושים FORMAT C או פשוט מתקינים WINDOWS מחדש ,ובוחרים באופציה של FORMAT ,טרם התקנת הWINDOWS (יש שם אופציה שטרם התקנה , אתה יכול למחוק את ההארדיסק). שים לב שתצטרך דרייברים לאחר מכן ,כדאי שיהיו. העברת נתונים בין מחשבים ? כבל רשת מוצלב ,לא עולה יותר מדי. נמצא בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה.

batz5

New member
תודה רבה על התגובה המהירה וכן

מה הכוונה דרייברים? אני מבין שכל האופיס הולך וכל התוכנות? לגבי הסוללה, אני משתמש רוב הזמן במחשב מיחוץ למשרד או לבית, כלומר בלי חשמל, מה שאני עושה עכשיו זה משתמש עד שנגמרת כמעט הסוללה ואז מטעין וחוזר חלילה, זה בסדר? האם כאשר אני עושה כך אני צריך להיות לחוץ שלא יהיה זמן שבו המחשב טעון 100% וממשיך לטעון? מה זאת אומרת לשמור אותה טעונה 50% לא מחוברת? תודה שוב

Jan22

New member
נאמר ככה

אם היית עובד עם הנייד כל היום במשרד ולא היית מוציא אותו משם בכלל ,אז עדיפות להוציא את הסוללה ולהשאיר אותה טעונה על 50% (המלצות רוב חברות המותג) ,בתוך השקית שלה במקום קריר שאין בו נגישות לקרני שמש וכד'. *השימוש שלך בסוללה בסדר גמור. תטעין רק שזה לקראת הסוף ,לקראת ה5% תפוסה. *בנוגע לפירמוט ,אין פירמוט נקודתי ,יש פירמוט טוטאלי ,וזו אכן המטרה - לנקות את ההארדיסק מכל המידע שיש בו , ומן הסתם גם מספריית PROGRAM FILES. *את הדרייברים תוכל לעדכן או דרך הדיסק של הספרות שאמור להיות לך (כשקנית את הנייד קיבלת ספרים + דיסקים ...ההתקנים אמורים להיות שם) ,או מאקסימום -דרך אתר היצרן - HP.

batz5

New member
עוד שאלות

לגבי הסינכרון של ה lg למחשב משולב טלפון, למה הוא לא מסתנכרן לי? וכן איזה אנטי וירוס מומלץ? קיבלתי נורטון עם הקנייה אבל הבנתי שהוא לוקח המון זיכרון, האם כדאי לי למחוק אותו ולהוריד משהו? איזה כן מומלץ?, אשמח ללינק! תודה

kobi 23

New member
לגבי האנטיוירוס

לדעתי עדיף ווירוס על כל תוכנה של נורטון,התוכנה שהכי האטה לי את המחשב שהייתה לי,יותר מכל רוגלה או משהו כזה. תוכנה טובה בתשלום קספרסקי אינטרנט סיקוריטי 6. חינמיות.AVG,AVAST. לגבי פיירוול חינמי,יש את אשמפו ואת COMODO שאני בדיוק עושה עליה הרצה של כמה שעות.

kobi 23

New member
גם אני קיבלתי נורטון עם המחשב

וזו הייתה התוכנה הראשונה שעפתי מהמחשב

batz5

New member
איך אני משיג את התוכנות שציינת? וכן

מה ההבדל בין פיירוול ואנטי ווירוס ? צריך את שניהם? לי כרגע יש את הדפנדר הרגיל של ווינדוס ואת הנורטון.

kobi 23

New member
תשובה

אנטי וירוס AVG http://free.grisoft.com/doc/download-free-anti-virus/us/frt/0 avast http://www.avast.com/ פיירוול http://www.personalfirewall.comodo.com/ http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0050_.htm אני מכיר כאלה שאומרים שהפיירוול של ווינדוס מספק אותם (אחרי הSP2).אני לא כ"כ סומך עליו. צריך את שני ההגנות הללו למחשב,הפיירוול הוא בעצם מחסום לכל מיני מזיקין (תוכנות רוגלות,ווירוסים וכו')שמסתובבים ברשת. אבל היא צריכה תוספת של תוכנת אנטי וירוס שאם כבר משהו עבר אותה שיהיה אפשר לנטרל אותו... והאנטי וירוס צריף גם תוכנת עזר,כמו טיפול מונע בדמות הפיירוול. מקווה שהסברתי את עצמי בצוה מובנת

batz5

New member
תודה רבה, היית מובן, מה לגבי הטלפון והסינכרון

למעלה