כמה שאלות לגבי סין

• פותח הנושא gos
  • פורסם בתאריך

gos

New member
כמה שאלות לגבי סין

היי,

1. אני מתכנן להגיע ברכת לילה מבייג'ינג לשיאן (מגיע ב8 בבוקר) ויוצא באותו היום בלילה עם רכבת לילה משיאן ללאנזו. האם יש איפה להשאיר את המוצ'ילות בתחנת רכבת בשיאן? למישהו יש רעיון אחר?

2. אני מתוכנן להגיע ל-jiuzhaigou באיזור 21:00-22:00 מישהו עשה את זה ? יודע להכווין להוסטל שניתן ליצור עמו קשר מראש כדי לא להתבחבש בלילה באיזור?

3. מגיע ל-GUILIN בטיסה בשעה 22:00 שאלה דומה לשאלה מעל - האם ניתן לסוע ישירות ל-YANGSHOU מהשדה / עדיף להשאר בגווילין את הלילה ולסוע בבוקר / להשאר בגווילין חצי יום-יום כי יש מה לעשות שם.

4. יש לי טיסה מהונגקונג ב1040 ואני מעוניין לישון לילה קודם בשנזן, האם יהיה לי מספיק זמן להגיע לשדה (שעתיים לפני) וכיצד.

תודה רבה!

kogawa

New member
נראה שאתה יודע הכל

את המוצ'ילות מששאירים בדרום אמריקה - לסין מגיעים עם רוקזאק.
חצי יום לא יספיקו לך לראות את אתרי ש'יאן, ולהגיע לשם רק לטרהקוטה זה בזבוז מוחלט. נסה פעם לנסוע באופניים על חומת העיר, להגיע לקברי חאן, וכמובן לרובע המוסלמי, למגדל התוף ומגדל הפעמון, ואין לזלזל גם בפגודות אווז הבר הגדולה והקטנה, במוזיאונים המדהימים, וגם לראות את המזרקה המוזיקלית, ולא הזכרתי אתרים שמחוץ לעיר.
בג'ודזאיגו בכניסה אין הוסטלים אלא רק מלונות של 100 יואן וצפונה. תמיד תמצא בהליכה לאורך הכביש מקום באחד המלונות.
אני חושב שמה שהדליק אותי היה דווקא הדעתנות שלך לגבי גווילין בה כנראה לא היית. ראשית בנחיתה בשעה 22:00 לפני איחורים אתה מדבר על חצי שעה יציאה, שעת נסיעה לעיר ועוד אתה רוצה לחפש מונית יקרה לשעה וחצי נסיעה ליאנגשואו? ומה תעשה שם בשתיים בלילה? אם אתה לא רוצה לראות את מיליון האתרים שמציאה גווילין, לא רוצה לראות איך השקיעו 8 מיליון דולר להאיר את העיר וגופי המים באור צבעוני, לא רוצה לשוט בלילה מתחת הגשרים המוזרים שלהם, לא רוצה לעלות לפסגת יאו ברכבל ולרדת במזחלת, לא רוצה לראות את הביזריות הסינית במערת חליל הסוף ועוד דברים, מצא מלון בגוילין וסע על הבוקר ליאנגשואו. אבל לגבי "אין מה לעשות שם" קצת ענווה איש - זהו מהמקומות המתויירים ביותר בסין ולא סתם - יותר מתויירים מלאנזאו המגעילה והמחניקה.
לגבי טיסה מהונגקונג, אם צריך להיות בשבע וחצי בשדה התעופה וצריך לצאת שעה לפני זה מהמלון בעיר אתה רוצה לצאת מעיר אחרת ולעבור גבול ועוד להספיק לטיסה?

gos

New member
שאלות שנותרו ללא מענה

התגובה שלך ממש מתנשאת ולא מועילה.

kogawa

New member
התנשאות

יכולה להיות רק על ידי מי שמכיר את המקומות טוב ממך, ומאמין שאני עומד בקריטריון הזה. אם במקום להיפגע תקרא היטב את שכתבתי תראה שלרוב שאלותך עניתי. לא עניתי לגבי איכסון תרמילים בש'יאן ופרט לכך גם אם לא באופן שנהנת לקרוא עניתי על כל השאלות.
תכננת גרוע את הטיול והצעתי לתכנן שנית ולא להגיע למקומות רק בשביל ה"וי".
לגבי המקומות בהם תהייה כתבתי מדריכים שלמים באתרי - תחליט לקרוא אז תרוויח אבל לא חובה.

sailor

New member
למה לנסוע מגואי לין ליאנג שו?

למה לא לשלם על שיט על נהר לי ששוה כל יואן? זה לא בשמים וזה אחד המראות המרהיבים שם שהשפעתו על הציור הסיני לא מובנת עד שלא רואים את זה בפועל, כולל הערפילים שמסתירים ומגלים את "עמודי" הגיר.

למעלה