כמה שאלות לגבי דיבוב

כמה שאלות לגבי דיבוב

1. אני חולה על הקול של יסמין מבראץ זאתי שעושה גם את אטומיק בטי והבלונדה עם התלתלים מסוסלנד בבקשהה תעני לי אם את פה ותגידו לי מי זו השחקנית 2. האם גייד מבראץ עשתה את הקול של הברווזה באני בולש? בתודה אורי

porky169

New member
אני בולש אתם בולשים בואו ביחד נתבלש../images/Emo134.gif

חחח הייתי חייב

אתה מתכוון לטליה ברקאי,

ואכן, היא זו שדיבבה ב"בראץ" וב"סוסלנד", וגם ביימה את שתי הסדרות. מדי פעם היא כותבת פה :)

וואי כל הכבוד לה היא כזו מוכשרת

אני מתה לדבר איתה הייתי רוצה לדעת בת כמה היא? ואם יש תמונה שלה אז שימו בבקשה

Tu Lus

New member
כן היא באמת מוכשרת

אין כיף יותר מלדבב ולביים!

Takuto

New member
אם לא הייתי עצוב מדי בגלל הקלטות...

הייתי מתווכח איתך על ה"מעריצה הכי גדולה שלה" היא גם דיבבה בפוקימון את מיסטי (רק ב- 22 פרקים אחרונים של עונה 5+עונות 6-7) קייסי (בכל חוץ מבעונה 5 שמישהי אחרת דיבבה כנראה כי טליה דיבבה את מיסטי באותו זמן) דיליה-אמא של אש (רק בעונה 8) ודופליקה ואם יפה (או מאיה כי נראה שיהיה עיכוב עם העונה הזו ואולי זה יגרום לכך שיפה שוב לא תוכל לביים) תעשה החלטה נכונה אז היא תדובב גם את דון בפוקימון כי היא התאמה מושלמת לדון ואף אחת אחרת לא תוכל לעשות אותה טוב יותר (והמחשבה הזאת רק מתחזקת אצלי בכל פעם שאני שומע את דון גם ביפנית וגם באנגלית) וראיתי גם בפורומים באנגלית שהם ציינו שהמדובבת האמריקאית של דון נשמעת כמו קייסי וכמו שאמרתי לפני זה- דון וקייסי דומות מאוד בהתנהגות שלהן ואם מישהו לא הבין למה התכוונתי ב"בגלל הקלטות" אז שיקרא את ההודעה שלי: "
מישהו מוכר קלטות של פוקימון?" ובאמת ממש חשוב לי שכולכם תקראו ואם אתם יכולים בבקשה תעזרו

talya22bar

New member
וואי לא ידעתי שיש לי עוד מעריצים חוץ מתומר../images/Emo9.gif

תודה על המחמאות... אני בת 25... ולגבי תמונה... עדיף להמתין למפגש פורום ואז לראות אותי... ואם כבר מדברים.. שמישהו יגיד לי מתי המפגש פורום, טוב? אני נכנסת לכאן פעם בשנה כך שאני עלולה לפספס אותו...

Tu Lus

New member
וואו טליה תבואי!

איזה כיף אם כולם יהיו!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה