כמה שאלות לגבי גיוס

פיני7007

New member
כמה שאלות לגבי גיוס

אני עדיין רשום כבן ישיבה וזה הולך להיגמר בעוד חודשיים האמת שחשבתי להתגייס כי אם אני כבר יצאתי, אז חשבתי שלהיות חילוני- זה כולל שרות. הבעיה היא- ואני יודע שזה לא חדש זה שהנתונים שלי- על הפנים, גם הפרופיל שלי לא משהו בגלל איזה תאונה מחורבנת שהיתה לי פעם וממש לא מתחשק לי לבזבז 3 שנים באפסנאות או במטבח. יש מישהו שיכול לעזור בעצות? מה שווה? ואיך אפשר גם להשיג "חיל בודד"?

המאהב 9

New member
נדמה לי שבהל"ל יכולים לעזור לך

קראתי פה פעם שבהל"ל יש מתנדב שהוא מומחה לגיוס, אולי תפנה אליהם. אני חושב ששווה להתגייס- זו הזדמנות גם להתחיל לימודים ( השלמת בגויות), וגם אחר כך אתה מקבל כסף ללימודים

פיני7007

New member
דווקא רציתי לשמוע מבעלי נסיון

איך היה להם, איך הסתדרו ובכלל אם ממליצים

תתקשר להל"ל 1700707073

נשמח להפגש איתך ולהפנות אותך ליועץ שלנו לענייני צבא שהוא סגן אלוף במילואים המכיר היטב את המערכת הצבאית. כמו כן תוכל לפגוש עשרות יוצאים ששירתו או משרתים בצבא ולהתייעץ איתם. בני רכז סניף תל אביב

גיוס

פרופיל נמוך יכול לשמש לטובתך כל עוד הקב"א (קבוצת איכות) שלך גבוה. יש מלא תפקידים שווים בצבא לבנאדם שיש לו ראש על הכתפים (ואני מניח שיש לך). אם אתה לא גר עם ההורים שלא מרצונך מירב הסיכויים שתיחשב לחייל בודד. אבל כדאי להתחיל את התהליך כבר עכשיו ולבקר במדור פרט בלשכת גיוס. שיהיה בהצלחה.

למעלה