כמה שאלות לגביי sansa e260

כמה שאלות לגביי sansa e260

1. התקלקלו לי האוזניות שקיבלתי עם המכשיר ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. טווח מחיר 100-250שאני רוצה להשקיע. לדגם הזה של הsansa יש חיבור מיוחד לאוזניות מה שמהווה בעיה בבחירה אוזניות חדשות. אשמח לקבל המלצות לאוזניות טובות שיתאימו למכשיר. 2. אני לקחתי קובץ וידאו והמרתי אותו ע"י התוכנה שהגיע עם המכשיר. ובכל זאת אפילו אחרי שעשיתי המרה לקובץ המכשיר לא מצליח לקרוא קבצי וידאו. מישהו/מישהי יודעים איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? תודה רבה למי שעונה!!!!

tweeg

New member
תשובה

*אוזניות מומלצות(in ear) cx300 ep630 refrence 220 בתחום הקשת יש את הakg(דגמי ה 24/26 414/412 או משהו בסגנון) דגם אחד של koss ה px100/200 של סנהייזר ועוד דגם של סנהייזר מסדרת hd(אני חושב משהו כמו 220 או משהו דומה) כפתור לא קיימות בטווח הזה(של מחיר ואיכות) שתי הראשונות בעלות סאונד כמעט זהה,השלישיות קצת יותר טובות
לשתי הראשונות יש מלא זיופים מתאמים של 2.5-3.5 pl נמצאים בזאפ(כבלים ומתאמים) ועולים בסביבות ה10 שקל *נסה לעדכן את המכשיר,להתקין מחדש את תוכנת הממרה,ולשחק עם ההגדרות שלה

יאיר B

New member
מה הסיפור עם הפלאג לאוזניות?

ממה שאני יודע, זה פלאג סטנדרטי של 3.5 מ"מ. יצא דגם חדש עם פלאג קטן יותר? (זה לא הגיוני כי המכשיר לא כזה דק).

למעלה