כמה שאלות טכניות

noamzib

New member
כמה שאלות טכניות

אני יודע שזה כתוב בהוראות אבל בכל זאת תענו: 1) האם כאני קונה נושאת מטוסים אני יכול לתקוף מדינות שקטנות ממני אפילו ב 50% רק בהתקפת מטוסים או גם מתקפות אחרות? (כנ"ל לגבי נושאת מסוקים) 2) מזאת ההחלטה באו"ם להציב מדינה למשפט , אם יצא שמישהו עומד למשפט מה יכול לקרות לו?

niv1990

New member
קרא את ההוראת :\

בכל מקרה משפט זה ש3 ימים הוא לא יכול לשחק, בשקר לנושאות אני לא זוכר אבל נדמה לי שכן.

zivv9

New member
בקשר לנושאות מסוקים\מטוסים

לא זה רק את המתקפות שלהם (יש להם מתקפות עם מטוסים ומסוקים) ומדינה שהוחלט להעמיד אותה למשפט לא תוכל לשחק 3 ימים.

noamzib

New member
שאלה אחרונה-לא מצאתי את זה בהוראות

טכנולוגיה נגד מוקשים-כתוב שזה מגן על טנקים מפני מוקשים אבל אתמול תקפתי מישהו ממש חלש יחסית אליי(יש לו 9000 חיילים לפי מזל"טים-לי יש 30000) תקפתי אותו בעיטה מהירה(במתקפה מוגבלת שביצעתי לפני הורדתי לו רכבים)יש לי 2000 (רמה 12)רכבים וכנראה יש לו פחות אבל בכל זאת ההתקפה נכשלה ומתו לי הרבה חיילים.היה כתוב שנכנסתי לשדה של מוקשים אז התחלתי לפתח טכ' נגד מוקשים אבל זה כתוב שזה מגן רק טנקים.תסבירו לי זה מגן רק מפני טנקים?

yardiboom

New member
ברור

גם לי זה קרה במתקפה הזאת מתו לי 18 אלף חיילים ו463 רכבים מוגנים שנהרסו וזה ברור שזה יהרוג חיילים תחשוב לפי המציאות מה המוקשים לא הורגים חיילים?

hakim

New member
כניראה ש....

זה מה שכתוב על המוקשים : מוקשים אדמה – יגנו על האדמה של המדינה שלך מפני מתקפה אחת. "מבצע בעיטה מהירה" או "מבצע לשחרור המדינה" או "השמדה טוטאלית". האויב לא יצליח לכבוש אדמה במתקפה אחת ויפסיד כלי נשק רבים שיפגעו על מוקשים. * אני מניח שאם אתה קונה את הטכנולוגיה זה מגן על נשקים\חיילים בכל אחת מהתקיפות שמוזכרת פה . למרות שזה לא מוזכר בהוראות :טכנולוגיה נגד-מוקשים כמה אחוזים מהטנקים והספינות שלך יהיו מוגנים מפני מוקשים יבשתיים וימיים.

zivv9

New member
גם לא פיתחת עד רמה 100

את הטכנו' נגד מוקשים...

למעלה