כמה שאלות טכניות

shim33

New member
כמה שאלות טכניות

הי... כשאנחנו שוחררנו מבי"ח קיבלנו הוראות מהנוירולוג: 1. שהבן לא יצפה מקרוב בטלויזיה. לא דובר על כמות הצפיה. אני רואה פה אנשים שכותבים שהם לא יכולים לראות טלויזיה או שממש ממעיטים אז מה הנכון? 2. מסך מחשב צריך להיות שטוח ואין בעיה להיות מול מחשב. הבנתי ששטוח או מה שעדיף זה מסך LCD יש לכם המלצה מיוחדת? מה עושים שנה הבאה? הוא יהי בגן עיריה וכידוע בגנים יש מחשבים אך תמיד כאלה מיושנים. מצד אחד אני לא רוצה שירגיש חריג ונתחיל את סיפור הדימוי העצמי מצד שני אני לא יכולה לקנות גם לגן מסך באלפי שקלים. מה עושים? 3. דובר על ארוחות מסודרות ושעת שינה מסודרת. לא דובר על כך שחריגה עושה משהו. מצד שני יש כאן אנשים שמוותרים על מסיבות ולא רק בגלל הפליקרים אלא בגלל שעות השינה. מה זה עד כדי כך משנה חריגה פה ושם משעות השינה? תשובות יתקבלו בברכה

הי

הכול אישי, אתה צריך ללמוד מהניסיון עם הזמן איפוא הגבולות. שינה מסודרת וסדר יום , חשובים בכל מיקרה. המטרה שלך להגיע לאיזון, כך שהתרופות ישתלטו על רוב המצבים. ולבסוף לא יהיו התקפים ו EEG יהיה תקין. כאן מדובר על אנשים מבוגרים יותר, אתה צריך לקוות שמצבכם יהיה טוב , תגיעו לאיזון, וכעבור שנתים תנסו להגיעה להפוגה. גננת טובה תוכל להסיט את תשומת ליבו מהמחשב. במיוחד שיש הרבה ילדים ומחשב אחד, כך שיש זמן מאוד קצר לשבת ליד המחשב.

למעלה