התפוז מאפשר לך לבחור באיזה אתר לגלוש.
אם בטעות בחרת באתר מותאם, מחקי עוגיות והדבר אמור להסתדר.
קחי בחשבון שגם כל הסיסמאות השמורות לכניסה לחשבון באתרים שוניטם (כמו תפוז למשל) תימחקנה, ויהיה עליך להזין אותן מחדש.
גלישה פרטית משמעותה שבזמן גלישה לא ישמר במכשיר כלום מהגלישה- לא עוגיות, לא זכרון מטמון, לא היסטוריית גלישה, לא כניסה לחשבונות, לא עוגית - כלום.
איש לא יוכל לדעת לאן גלשת.