כמה שאלות טיפשיות

יונתן857

New member
כמה שאלות טיפשיות

1) כמה דיסקים יש לבלינק 182 ? ואיך קוראים להם? 2) איך קראו לקליפ הראשון שלהם אם אני צודק זה הקליפ שהם מחקים כמה אומנים 3) איך קוראים להם? תודה מראש נ.ב אתם יכולים להמליץ לי על כמה שירים טובים שלהם

אוקיי הנה התשובות

1. לבלינק יש 6 דיסקים אם אני לא טועה... והנה השמות: 1.Flyswatter 2.Buddha 3.Cheshire Cat 4.Dude Ranch 5.Enema Of The State Take Off Your Pants And Jacket.6 2.לקליפ הראשון שלהם קראו all the small things (לא בטוחה) 3.את 3 לא הבנתי איך קוראים לבנים בלהקה? אם כן אז ככה mark tom and travis 4. יש להם המון שירים יפים... all the small things First Date The Girl Next Door The Rock Show יש עוד המון אבל אין לי כוח לרשום אותם... טוב ביי

Bob rowely

New member
אה

הדיסקים המוכרים אלו cheshire cat dude ranch enema of the state the travis tom and mark show take off your pants and jacket אבל היו להם כמה לפני שלא ממש פורסמו.. שמות.. טום מארק טראוויס קליפ ראשון m&ms..אם המתופף הראשון שהוחלף

ALMIGHTY

New member
תשובות

לבלינק 182 יש חמישה דיסקים (full length). Cheshire Cat-199 Dude Ranch - 1997 Enema Of The State - 1999 2000-The Mark, Tom And Travis Show Take Off Your Pants And Jacket- 2001 הם הוציאו גם דמואים: 1944- Flyswatter buddha- 1994(הוציאו על קלטת) buddha- 1997(הוציאו על דיסק) לקליפ הראשון שלהם קראו M&M's. למעשה, יש לקליפ שני גרסאות. הגרסה הראשונה נגנזה כיוון שהכילה חומר אלים. (אקדחים,יריות ודם). הקליפ שהם יורדים על אומנים נקרא All The Small Things והוא הקליפ מספר 6 שלהם (כולל שני הM&M's). לחברי בלינק 182 קוראים: טום דלונג - זמר וגיטריסט. (שר את First Date ו- All The Small Things). מארק הופוס - זמר ובסיסט. (שר את The Rock Show ו-?What's My Age Again). טרוויס בארקר - מתופף. (היה שותף לאלבומים Enema Of The State The Mark, Tom And Travis Show Take Off Your Pants And Jacket). סקוט ריינור - מתופף. (היה שותף לאלבומים Cheshire Cat Dude Ranch). שירים שאני אוהב: Adam's Song Anthem Dysantery Gary Shut Up Dick Lips Man Overboard Peggy Sue Degenerate Touchdown Boy Wasting Time Carousel Romeo & Rebecca ועוד הרבה מאוד שירים אחרים..

ALMIGHTY

New member
על המחשב עכשיו?

לא. אבל תורידי בקאזה או באיימיש. תכתבי blink uncensored. הקליפ השני (שאת מכירה) זה פשוט תיקון של הגרסה הראשונה. פשוט הורידו את הקטע האלים בעריכה ונשארו רק עם הקטע של ההופעה וזה שהם עושים שטויות ברחוב.

shiepki

New member
לא

הקליפ שהם "מחקים כמה אומנים" זה הקליפ המפורסם הראשון שלהם

למעלה