כמה שאלות חשובות

pim pam pom

New member
כמה שאלות חשובות

1.מה זה נקודה חמה 2.האם אני חייב שיהיה לי רשת ביתית כדי להתחבר לנקודה חמה(בהנחה שאני יודע מה זה בכלל) 3.האם צריך לבצע משהו מיחוד במחשב כדי להתחבר לזה 4.אשמח לקבל על זה כמה שיותר מידע יש לי כרטיס רשת אלחוטי וכל החארטה הזה במחשב

Ixion

New member
נקודה חמה

זה כינוי לנקודת אינטרנט אלחוטית שאליה אפשר להתחבר (אלחוטי). יכול להיות שתחבר את המודם אצלך בבית לנתב אלחוטי ובכך למעשה תיצור נקודה חמה משלך. נדוקות חמות אפשר למצוא בכל מיני מקומות (יש מפה מיוחדת בYNET). אתה צריך כרטיס אלחוטי בשביל להתחבר ל"נקודה חמה", ולהיות בטווח של הנוקדה הזאת (אינטרנט אלחוטי הוא לא אינסופי..).

pim pam pom

New member
נניח שאין לי בבית נקודה חמה

האם אני יכול להתחבר לנקודה חמה במקום אחר ואם כן מה אני צריך לעשות בשביל זה למשל אני יודע שבסניפים של מקדונלדס יש נקודה חמה האם פשוט אני מתחבר שם לדפדפן שלי וזהו או אצל חבר שיש לו בבית רשת אלחוטית

Ixion

New member
נקודות חמות בבתי עסק לפעמים

דורשים תשלום לכך. אחרי שאתה משלם, הם מאשרים אותך לכניסה. בבית של חבר שלך, אתה צריך להתחבר פשוט לנקודה החמה (תלוי מה יש לך במחשב, למעמים צריך תוכנה יעודית ולפעמים אפשר לעשות הכל דרך windows) - ולגלוש. אם אתה מתחבר ישירות למחשב של חבר שלך (לא דרך נתב אלחוטי), זה קצת שונה.

idogreen

New member
ת.

אוקי אז הנה לך, קובץ (אמנם באנגלית) שממנו אפשר להתחיל להבין. בכל התחום הקשור באינטרנט אלחוטי, יש הרבה מאוד מושגים וערפול לא קטן אצל הבה אנשים, כי זו טכנולוגיה שמתפתחת בקצב מסחרר, ולכן יש הבה מושגים חדשים... רצוי להתחיל אם המאמר היחסית פשוט הזה של HP.

idogreen

New member
נקודות חמות

אה, ואם כבר בנקודות חמות עסקינן, הנה לך עוד אחד שניים. שיהיה....

idogreen

New member
ועוד קצת

נקודות חמות (לא יכלו למצוא תרגום יותר מגניב??) נקודה חמה נשמע קצת כמו שם לצימר בצפון, לא?

jako1234

New member
אני בספק אם א בחרת

את התמונה בגלל הבחורה..חח אבל תודה.

למעלה