כמה שאלות חשובות!

sofi3187

New member
כמה שאלות חשובות!

יש לי כמה שאלות ודברים שהייתי רוצה להבין, אז ככה קודם כול הייתי רוצה להבין למה אם הייתה לי מנילה טובה לא קיבלתי שום זימונים? שנית, האם זה שלא היו לי זימונים אומר שאני בכלל צהלי או שיש אפשרות אחרת? איך זה יכול להיות שב22 לאוגוסט יש כל כך הרבה תפקידים ליום הגיוס והוא גם יכול להיות כלל צהלי??? מה הכוונה בכלל בכלל צהלי...זה אומר שיהיה לי תפקיד חרא?

sofi3187

New member
בנוסף

בנוסף לכך רציתי לדעת אם אני יכולה להתקשר ללשכת הגיוס כדי שיגידו לי לאיזה תפקיד אני מתגייסת

WrathAngel

New member
תגובה

תתקשרי ללשכת גיוס ותשאלי אותם למה לא קיבלת זימונים ותבקשי לקבל זימונים. כשתשאלי אותם לאן את מתגייסת הם יגידו לך "תדעי ביום הגיוס". כל יום הוא גיוס כלל צה"לי. זה לא אומר שהתפקידים שיציעו לך יהיו חרא.

mlmr

New member
אז ככה

קודם כל תתקשרי אליהם, אין לך מה להפסיד שנית אם לא היו לך מיונים יכול להיות מאוד שאת מיועדת למשהו, מה זה אומר, שהצבא יודע לאן הוא רוצה לשייך אותך, ההבדל בין זה לכלל צהלי הוא שבכל"צ את מקבלת אפשרויות לבחירה בעוד שבייעוד יש תפקיד אחד שאליו את הולכת.. וזה יכולים להיות תפקידים טובים מאוד, רב תפקידי האלקטרוניקה והמחשבים כאלה.. ועוד הרבה שאני מכירה. מצד שני אם את מקבלת תפקיד שאת לא רוצה זה יותר קשה לצאת מיזה... בכל מיקרה שיהיה בהצלחה

למעלה