כמה שאלות והכרות

כמה שאלות והכרות

שלום לכולם אני ``פליט`` של פורום הרוק ויש לי כמה שאלות לכולם 1.מישהו יודע מאיזה דיסק של נירוונה השיר RAPEME ? 2.מישהו יודע איפה ניתן להשיג את שתי הדיסקים המאוד ישנים של נירוונה משת 1987 ו88 שדייב עוד לא היה המתופף שלהם 3. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תווים של תופים לנירוונה ? 4.האם זה נכון שאואזיס באים להופיע בארץ? תודה

תשובות

1. RAPE ME הוא מהדיסק IN OUTRO האדיר לכל הדעות. 2. לנירוונה יש דיסק אחד ישן משנת 89 שקוראים לו BLEACH ויש בו הרבה שגיאות (גם כתיב בשמות וגם ברשימת שירים) 3. תווים של תופים...אני מניח שכאן: www.nirvanaclub.com 4. לא יודע. ברוך הבא.

KamikazA

New member
קודם כל לדיסק קוראים

in utero ולא in outro לנירוונה באמת יש דיסק שקוראים לו בליץ` ולדעתי הוא אחד הגדולים שלהם ולדיסקים שאתה מיתכוון מ88 וכו` אתה מיתכוון לבוטלגים שלהם יש לי איזה 5 או 6 כאלה מה שאני ממליץ לך עליו זה הדמו טייפס שזה בוטג שבו עשרים ומשהו שירים שבינהם יש שירים שלא ניכנסו לאף דיסקים ושירים שכן ניכנסו לדיסקים אבל עים שינויים...זהו הבוטלג האהוב עליי

דיסק נדיר בשפת העם

זה לרוב שירים שהוקלטו אבל לא יצאו לשוק, גרסאות ניסיון ובלה בלה. לא ממש זוכר עם איזה שירים יש לי. כמעט שאי אפשר להשיג כאלה, גם באינטרנט נורא קשה יש בארה``ב חנויות שניתן למצוא כל מיני כאלה.

Meddle

New member
בוטלג זו גם הקלטה לא חוקית

עד כמה שידוע לי... אתה מכיר את החבר`ה שבאים להופעה עם רשמקול ויושבים ליד הספיקרים, אלא שבגללם השומרים מחפשים עליך מצלמות ומכשירי הקלטה? הם עושים בוטלגים... שים לב שהאיכות של בוטלג היא לרוב לא משהו

למעלה