כמה שאלות והבהרות...

כמה שאלות והבהרות...

ראיתי עד פרק 111 אז בלי ספוילרים להמשך בבקשה. מה לעזאזל קורה פה? לא מפתיע שסדרה אשר עוסקת במעבר בזמן היא מבלבלת אבל הם לא בדיוק מתעסקים עם הבעיות אלא מפצלים אותם ומשאירים אותם ככה עד שהפתרון יבוא בשלב מאוחר יותר. בפרק האחרון של העונה השניה גילינו שיש לולאת זמן. עכשיו אנחנו מגלים שהלולאה נשברה כשליבי הצילה את כדור הארץ ע"י יהלום או גביש או משהו כזה (זה לא באמת משנה). מישהו יכול להגיד לי באיזו נקודת זמן היא משנה את ה.... "עתיד"? מתי בלולאת הזמן היא מגלה את האבן ומשנה את ההיסטוריה (או שאת זה עדיין לא גילינו?)? ואיך זה משנה את ההיסטוריה? ראיתי את בלו בעונה השלישית אבל אחרי מה שליבי עשתה, אני לא יודע מה התבטל (כמו המוות של האח של זואי) ומה נשאר כמו שהוא (המפגש של כולם על התחנה הזאת והמלחמה שלהם בבלו בעונה הראשונה). ומה קורה עם העתיד המעוות? והאי של הטיימרים? גם אלה השתנו? והאם אנחנו נגלה איך ג'יף הפך להיות הנשיא\מתי, איך ולמה הפרידו את כל החבורה\מי חשב על סיפורי הכיסוי?

ומשהו שממש לא מוצא חן בעיני...

איך האדמונית הזאת (עם שיער חלק ונוראי ולא מטולטל ונפלא) מצליחה לנצח פעמיים את בלו?!!?!?!?!?!?!?! בעונה הראשונה רק החיילים שהיו במלחמה ידעו איך להתמודד עם בלו ואומנם לא היו הרבה טיימרים אז אבל עדיין לא כל אחד היה יכול לנצח אותו\ם. אז הם למדו בכפר קטן מעץ איך להיות טיימרים (בהנחה שההיסטוריה הזו לא בוטלה), זה לא אומר שהיו יכולה לנצח את בלו. היא בכלל לא למדה כישורים מתקדמים כמו צ'יף. אף אחד מהם (חוץ מטומי\דילן) לא יכול על בלו אז מזה השטויות האלה? זה ממש מרגיז.......................... ...........................................

Superboi

New member
אנה מאוד השתנתה מהעונה השנייה

היא לא טיימרית מתחילה כמו אז, אלא פיקסרית וקיפרית (אאל"ט זה מונח חדש העונה), וגם לא ראינו אותה שנתיים, אז אי אפשר לדעת מה היא עברה או למדה.

שירטע

New member
אנה נהייתה סוג של "סוכנת"

ראינו את היכולות שלה בהיסטוריה של הציידים בעונה השנייה, היא הייתה הציידת הכי טובה חוץ מליבי. כנראה קרו דברים והיא התאמנה [אני חושבת שכולם התאמנו, כי גם זואי לדוגמא לא ידעה איך עושים הדף מהידיים בהיסטוריה הרגילה, ועכשיו ראינו שבקרב עם הוגו/הנרי היא השתמשה בזה. אני מניחה שקרו הרבה דברים בין העונה הראשונה והשנייה שעדיין לא סיפרו לנו עליהם], והיכולות האלו התגלו אצלה רק שבניגוד להיסטוריה של הציידים, היא השתמשה בהן לטובה - היא נהייתה פיקסרית, חלק מחבורה של "הקיפרים" - שמן הסתם לפי הפירוש של המילה, זה השומרים...

coullette

New member
אז בעצם היא כמו ההוא מהעונה הראשונה

ששיחק אותו זה שהיה בשמיניה..לבש כובע כזה.הוא גם היה פיקסר רק שאף אחד לא ראה אותו חוץ מטומי.אז אנה היא עכשיו גם כמוהו, מתקנת גליצ'ים בהיסטוריה?

מישהו 2

New member
אין תאריך מדויק לזמן בו ליבי משנה את העתיד

ושוברת את הלולאת זמן, העונה השנייה הסתיימה כשגיבורי האי לא יכלו לנוע בזמן יותר ונתקעו בשנה ההיא, כמה זמן הם נתקעו? אין לנו מושג אבל אחרי כמה זמן שהם המשיכו לחיות שם הם גילו את היהלום וליבי הלכה להציל את העולם אז יש הנחה שזה לא קרה יותר מידי מאוחר אחרי הנקודה בה הסתיימה העונה השנייה. וגם אין לנו מושג איך ליבי בידיוק הצילה את העולם עם היהלום, רק אמרו לה לקחת את היהלום ולנסוע לאנשהו ולאף אחד אין מושג איך ומה נעשה

שירטע

New member
זה קרה ב1911

צ'ף מצא את הנבואה וליבי נסעה אל העבר כדי לעשות מה שזה לא יהיה עם היהלום.

למעלה