כמה שאלות, הודו

• פותח הנושא 2u4u
  • פורסם בתאריך

2u4u

New member
כמה שאלות, הודו

אני הבנתי שאפשר לקנות כרטיסים להודו גם שבוע לפני הטיסה ללא בטוחים שבנינו. נכון? כל העניין של החיסונים והתרופות מומלצ להסדיר בארצ עם הרופא משפחה שלי. השאלה כמה זמן לפני צריך להתחיל עם החיסונישין? רשימת ציוד למי שיכול לעזור בזה. שקש מפות ערכת עז"ר וכאלה מה עוד תודה מראש-דני

muga

New member
כמה תשובות

כרטיסים - אפשר? אולי...תלוי בתקופה, תלוי בעומס, ותלוי כמה אתה מוכן לשלם. יש זמנים שאין מקומות ריקים גם חודשיים לפני התאריך המבוקש. בקיצור - סיכון. חיסונים - כדאי להתחיל כחודש וחצי לפני הנסיעה, ולא אצל רופא משפחה, אלא אצל רופא מטיילים. תברר עם עובדים בקופ"ח שלך. ציוד - תלוי. לכמה זמן אתה נוסע, אופי הטיול, לאיפה וכו'. בגדול - קח כמה שפחות. בהודו אפשר להשיג כמעט הכל - מה שחשוב לקחת זה תרמיל טוב ונוח לגב, נעלי הליכה נוחות אם אתה בקטע של טרקים. טיול נעים

2u4u

New member
כדאי לקנות כרטיס מהודו לאוסטרליה

בהודו? אם כן אז כמה עולה שם כרטיס? יחסית כדאי לקנות שם ולא בארצ? אני אישית מעדיף לקנות רגע לפני. כי מי יודע מה יכול להיות. לא נראה לי שאני אקנה מכאן כרטיס טיסה מהודו לאוסטרליה לעוד חצי שנה. אני צודק?

muga

New member
????? מה ?????

אין לי מושג על מה אתה מדבר, לצערי... צר לי, אך אין לי מושג על כרטיסי טיסה מהודו לאוסטרליה. הדבר היחיד שידוע לי הוא שאין טיסה ישירה מהודו לאוסטרליה. צריך לעבור דרך בנקוק, או הונג קונג וכו'.

למעלה