כמה שאלות דחופות ! :)

בבווללי

New member
כמה שאלות דחופות ! :)

מה אתם חושבים על השיר אמממ שונה ממה שהדולז עשו עד עכשיו אבל עדיין שיר פופי שגורם לך לרצות לרקוד הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר מאוד אבל אני לא מתלוננת... מה שיותר מפתיע אותי זה שהן החליטו לצאת עם הסינגל הזה קודם ולא עם "bottle pop" אחרי כל הדברים ששון גארט אמר על השיר... (שהוא הולך להיות יותר גדול מ"yeah" של אשר...) אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים ז'אנרים אחרים בבקשה למרות שאני אוהבת את השיר אני מעדיפה שהן יתמקדו יותר ב-R&B מאשר בפופ... הייתה להן הצלחה יותר גדולה עם באטונס, ביפ ו-stickwitu מאשר עם i don't need a man ו-wait a minute שאלה שירים יותר דאנס מאשר R&B... אם הולך להן יותר עם R&B שיתמקדו בזה... ואם זה יהיה ככה האלבום יהיה יותר טוב מהקודם... בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר לא אוהבת רמיקסים... הורס את השיר המקורי... מה אתם חושבים על הקליפ אמממ הוא נראה זול יותר ממה שהוא באמת שווה... אבל עדיין חמוד... אבל מצד שני לא ראיתי קליפ אחד בזמן האחרון שבאמת מצא חן בעיניי... מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית טופ 5 לא מאמינה שהן יגיעו למקום ראשון... יש להן תחרות קשה... אולי קשה מדי... מתי כדאי להוציא סינגל שני קודם כל שיקדמו את הסינגל הזה עברו כבר שבועיים מאז הפרימיירה שלו ושמעתי שהוא בקושי מופיע (אם בכלל) ב-MTV... ברגע שיתחילו לקדם את הסינגל הזה אני חושבת שהזמן הכי טוב להוציא את הסינגל הבא (בתקווה שזה יהיה bottle pop) הוא כמה שבועות לפני תאריך השקת האלבום... לפחות אולי עם האלבום הזה הן יקדמו את האלבום יותר בארה"ב מאשר באירופה... קראתי את כול זה ויש לי כמה שאלות בנושא : מה זה השיר bottle pop ? יש אותו להשמעה לפחות איך את יודעת שהוא טוב ? איזה מפיק אמר שהוא טוב ? מה זה R&B ? איך זה קשור לדולז ? מה זה טופ 5 .? ולמה קשה לנצח שם במקום הראשון ? מאיפה שמעת שהוא מופיע קצת הקליפ ? מתי הוא יופיע בישראל ? ואיך הולך איתו בארצות הברית ? מה ניקול הולכת לעשות ביום הולדת שלה ? איזה שהיא הופעה תוכנית ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות ! ואני מוד מצטער שלא יכולתי לשרשר : ) תודה

West Doll

New member
וואי כמה שאלות../images/Emo3.gif

חחח אני אשתדל לענות: מה זה השיר bottle pop ? שיר שכנראה יהיה כלול באלבום הבא של הדולז. יש אותו להשמעה לפחות איך את יודעת שהוא טוב ? עדיין אין אותו להשמעה אבל אומרים שהוא יהיה טוב. איזה מפיק אמר שהוא טוב ? שון גראט! המפיק שהפיק את השיר ובין היתר הוא הפיק לאשר את הלהיט שלו Yeah. מה זה R&B ? ז'אנר של מוזיקה- Rhythm And Blues. מה זה טופ 5 .? במצעדים יש מספר מקומות והטופ 5 אלה חמשת השירים הראשונים. ולמה קשה לנצח שם במקום הראשון ? כי יש הרבה שירים וכולם רוצים להיות מקום ראשון
מאיפה שמעת שהוא מופיע קצת הקליפ ? זה מרוח בכל הפורומים בחו"ל וגם רואים בטלוויזיה שבקושי יש את הקליפ. מתי הוא יופיע בישראל ? לא יודעת. אני עוד לא ראיתי אותו. ואיך הולך איתו בארצות הברית ? לא משו מזהיר. מה ניקול הולכת לעשות ביום הולדת שלה ? לא יודעת, לבלות עם חברה שלה קייטי
ויום לפני זה היא תהיה במועדון. איזה שהיא הופעה תוכנית ? הא?

West Doll

New member
אה הוא לא הפיק לאשר את השיר,

הוא רק היה שותף בכתיבה. אופסי.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo207.gif גירלישס..

אהה,לא בדיוק הבנתי מה הסיפור של הלהקה הזו. הן כאילו להקה שהפוסיקט הקימו?

West Doll

New member
חלילה הפוסיקאט../images/Emo5.gif

זה הכל בגלל רובין הגולדיגר הזאת
כידוע לך, או שלא, רובין אנטין בעצם המציאה את הפוסיקאט דולז. היה לה בהתחלה מועדון לילה שבו היו חבורת בנות שעלתה כל לילה לשיר בבגדים די חשפניים אבל הן לא היו מתפשטות- הן לא היו חשפנית(בניגוד לכל מה שאומרים עליהן). ואז בגלל שרובין אוהבת כסף היא חשבה איך היא תוכל לעשות עוד כסף חח ולקחה כמה מפיקים נחשבים של חברת תקליטים טובה והם ישבו ובחנו בנות ללהקה חדשה שתקח את ההשראה מהפוסיקאט דולז וזה מה שקרה. כשרובין ראתה שהפוסיקאט דולז הצליחו ממש ברחבי העולם היא שוב חשבה איך לעשות עוד כסף והפלא ופלא היא העלתה תכנית ריאלטי חדשה שנקראה "החיפוש אחרי הדול הבאה" שבתכנית הזאת היא כאילו מחפשת חברה נוספת ללהקה שהצליחה כ"כ, "הפוסיקאט דולז". מיותר לציין שזאת שזכתה לא נוספה ללהקה וכל התכנית הזאת היתה בלבול מח אחד גדול. אבל הופה, רובין רוצה שוב דרך מהירה לעשות כסף ולכן היא מפליצה עוד תכנית ריאלטי בשם "פוסיקאט דולז מציגות: גירלישס" למרות שאין שום קשר בין הדולז לתכנית מלבד כמה קטעים שהן מדברות שם על מסכי טלוויזיה וניקול מופיעה שם עם כמה שירים מהאלבום שלה שהיה אמור לצאת בזמן שהתכנית צולמה. בתכנית הזאת רובין חיפשה בנות ללהקה חדשה ונבחרו בסוף ארבע בנות[נראה לי] וזהו, הנה גירלישס. יא אללה איך חפרתי
אבל זה כיף

למעלה