כמה שאלות בIPAQ

pmgsc

New member
כמה שאלות בIPAQ

1. האים אני יכול לעדכן את התוכנה של המכשיר יש לי pocket pc v3 2. איך אני מגדיר גישה לאינטרנט מהמכשיר דרך המחשב ? (יש לי רק כבל USB) 3. למה שאני מנסה להתקין את הDestinator_Powerlock_iPAQ_WinCE_pocketpc_Hebrew אני מקבל הודעה שהactive sync לא מחובר כשיש לי את הגרסא האחרונה וזה עובד ומעדכן תוכנות אחרות 4. מצורף קובץ עדכון לIpaq 3950 Update Windows Mobile 2003 (צריך להפוך את הקובץ לEXE) מישהו יודע איך אני מגדיר לו שיש לי רק USB כי קובץ הזה עובד רק עם יציאות COM ואני לא מצליח להגדיר לו USB אם מישהו יכול להסביר דרך ICQ אז ICQ://21768793

pmgsc

New member
עדכון לינק לקובץ

http://img1.tapuz.co.il/forums/26221510.jpg לשנות לEXE

רובי14

New member
אתה סתם ...

לא יפה עוד ירדפו אחריו בגלל הלא חוקי ואתה מבין למה אני מתכוון

סתם מה?

מי שמוריד גרסה "פרוצה" עלק מהאינטרנט נתקל בחסימה הזו... רוצה תוכנה? קנה אותה.

pmgsc

New member
לא מדיוק

דבר ראשון ראיתי את הלינק לתוכנה באיזה אתר ולא היה מצוין שזה פרוץ או לא חוקי ודבר שני מה עם שאר השאלות ששאלתי - יש לך מושג ?

בוא נפעיל ראש.

תוכנה שעולה סביבות 2500 שקל. ראית לינק להורדה באתר ולא מצוין שזה פרוץ/לא חוקי. זה חוקי?

pmgsc

New member
לא הבנתה ?

לא הכרתי את התוכנה ולא ידעתי שהיא עולה 2500 ש"ח או לא יודע כמה... רק אחר כך ראיתי את זה באתר החברה ולגבי שאר השאלות אתם לא יכולים לעזור ? רק לנסות לנגח ?

mikeoreli

New member
בא נחשוב

כולנו יודעים שערכת הדסטינטור עולה כסף, מה חשבת ? שבעל הבית השתגע ואפשר להוריד את התוכנה חינם מהאינטרנט ? בכל מקרה, למי שיש לו דסטינטור חוקי ויש לו בעיה דומה אז שישדרג את הActive Sync שלו לגרסה החדשה ביותר.

הסבר פשוט.

ידוע לי וברור מאליו שהדסטינטור עולה כסף, ומה שמצוין למעלה - לא חוקי. אני פשוט אמרתי בלגלוג על כותב ההודעה שכותב בתמימות על זה שלא ידוע לו כלום על "אי חוקיות" בכל מקרה, פעם הבאה, העף מבט בשמות הגולשים....

mikeoreli

New member
אוי העיניים (ולא שלי)

עומרי, אני הגבתי לדבריו של pmgsc ולא לדבריך. מספיק שתראה שהתגובה שלי ושלך נמצאות במקביל מתחת לתגובתו של pmgsc. הייתי גם רוצה להפנות את תשומת לב לכל המגיבים, אנא תגיבו ישירות לבן אדם ולא לתגובה האחרונה, זה לא נכון, יוצר בלגן וגם מקבלים תגובות לא מובנות כי התייחסו למישהו אחר. חוץ מזה, בשרשורים ענקיים זה מכער את הדף כי כל השרשור נראה באלכסון.

eranglr

New member
ודרך אגב

עלות התוכנה בסביבות 3500 ש"ח כולל ה-GPS שחייבים לקנות כמובן (בא יחד עם התוכנה), אפשר כמובן לקנות יד-שנייה את התוכנה - דבר שלפי דעתי יש לו יתרון עצום - גם התוכנה חוקית כמובן, וגם עלותה זולה באופן משמעותי ממחיר השוק הנ"ל..

למעלה