כמה שאלות ב VB,C, ו אסמבלי...

מתנצ

New member
כמה שאלות ב VB,C, ו אסמבלי...

אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות... 1. רציתי לדעת בעזרת איזה פונקציה לשלוח פקודות לדוס ב VB?? ניסיתי להשתמש בshell(), אבל היתה לי שגיאת ריצה 53 משהו כזה...למישהו יש רעיון למה? 2. ניסיתי לשלוח פקודות לדוס ב C בעזרת הפונקציה system, אבל משום מה רק פעם ראשונה שהרצתי את הקוד זה עבד לי, ופעמים אחרות היתה לי שגיאה של "Linking Error"...מה אפשר לעשות?? 3. מישהו קרא את הספר של הוד-עמי על אסמבלי ויכול להגיד לי אם הוא שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!

vinney

Well-known member
תשובות

1. מה רע בshell? 2. מה רע ב system? אם תפרט בדיוק מה השגיאות שאתה מקבל, אולי נוכל לעזור יותר...

מתנצ

New member
זה לא שיש רע כלשהוא בהן...

פשוט היו שגיאות(השתמשתי בפונקציות האלה פעם וזה דווקא עבד לי, לא יודע למה עכשיו זה לא עבד...)... ב VB קיבלתי שגיאה של Run Time Error 53 משהו כזה... ב C, הקמפול עבד רק פעם ראשונה(קימפלתי עם Visual C++), לאחר מכן היתה שגיאה של "Linking Error"... אם למישהו יש מושג איך אני פותר את השגיאות האלה אני אודה לו מאד... תודה לכל העוזרים...

vinney

Well-known member
תסתכל במילון מה זה "לפרט"

בד"כ הכוונה - להרחיב במה שכבר אמרת, לא לחזור על מה שכבר אמרת. אם תוכל להגיד בדיוק מה השגיאות שקיבלת, ומה הקוד שכתבת - נוכל לעזור לך, בלי זה נוכל רק לתהות איתך ביחד מה לעזעזל לא בסדר.

מתנצ

New member
את השגיאות שקיבלתי כבר כתבתי...

במדויק. הקוד: C:
system("cd TRY\TRY"); getch();​
VB:
shell("cd TRY TRY")​
אין יותר קוד מזה חוץ מ MAIN ב C והפונקציה הראשית של לחיצה על כפתור בVB. אני מקווה שאני מובן... תודה על העזרה...

melatonin

New member
לא, לא ציינת את השגיאות במפורש

"ב VB קיבלתי שגיאה של Run Time Error 53 משהו כזה..." ו- "לאחר מכן היתה שגיאה של 'Linking Error'..." הם לא פירוטי שגיאות. זה יותר כמו משהו בכיוון של "ראיתי בחטף את ההודעה וישר רצתי לרשום בפורום איזה מספר שהופיע שם"

למעלה