כמה שאלות ברשותכם...

כמה שאלות ברשותכם...

הסיפור שלי הוא כזה: עברתי תיאוריה ולקחתי שיעורי נהיגה בלה בלה בלה ניגשתי טסט ראשון ונכשלתי. המורה שלי קבע לי תאריך לטסט שני אבל אז התחילה מלחמת לבנון השניה ומשרד הרישוי היה סגור ולכן לא היה לי טסט. נסעתי לאילת לחודש ואחרי זה התגייסתי. עברו חמישה חודשים מאז שהתגייסתי. מאז שנסעתי לאילת ניתקתי קשר עם המורה שלי ולא דיברנו מאז. ממש חשוב לי להוציא להוציא את הרשיון המזורגג כבר ואני לא רוצה לחכות עד אחרי הצבא. למרות שאני עכשיו בקרבי ואין לי מושג איך אני יצליח אבל נגיד... התאוריה שלי בכלל עדיין בתוקף? אין לי שום מסמך או טופס (הטופס הירוק נדמה לי השארתי אצל המורה) שמעיד על זה שעברתי תאוריה, או שעברתי 30 ומשהו שיעורי נהיגה, ואני בכלל חייב למורה נהיגה שלי איזה 300 שקל נדמה לי :- P מה אני אמור לעשות כדי לסיים את כל הסיפור הזה עם הרשיון? תודה

yaelmaill

New member
אממ..

1) להתקשר למורה לנהיגה.. 2) להביא לו ת'כסף שאת חייבת לו 3) לעשות מס' שיעורים לריענון ולבקש ממנו שיקבע לך תאריך לטסט.. בקשר לתאוריה- היא תקפה לשנתיים מיום הוצאת הטופס הירוק.. בהצלחה!

1) אני בן ../images/Emo3.gif

2) ואם המורה לא שמר את הטופס הירוק שלי או את שאר המסמכים שקשורים ללימודי הנהיגה שלי, מה עושים? (הרי בכל זאת, עברה יותר מחצי שנה מאז שפעם אחרונה דיברתי איתו). 3) איך בתור לוחם בצבא שחוזר הבייתה בערך פעמיים בחודש אני אמור לעשות את הרשיון הזה? אני שואל בגלל שאני יודע שאנשים מצליחים אבל אני לא מבין איך
2 שיעורים בחודש לא נראה לי מספיק תודה

purple3

New member
הנה דוגמא....

חברה שלי הוציא רישיון בסופו של דבר כשהיא הייתה כבר מגוייסת וחזרה פעם בשבועיים הבייתה....אני מניחה שזה המצב שלך.... בקיצור, המורה שלה אירגן לה טסט ליום שישי, או חמישי כבר לא זוכרת....בקיצור זה אפשרי, אחרים עשו את זה, גם אתה יכול, בהצלחה.....חבל על כל ההשקעה שלך עד עכשיו...תסיים עם זה כבר!

למעלה