כמה שאלות בעברית

iririr22

New member
כמה שאלות בעברית

שלום אני עולה חדשה יחסית ויש מילים בעברית שאני לא יודעת ואני ישמח עם תעזרו לי להבין 1.ויזואלי 2.אפוריה 3.אותנטי 4.קליפורמי או משהוא כזה ויש עוד מילים שאני לא זוכרת עכשיו ואם אני יזכור אני יכתוב אותם לכולם

JHebrew

New member
היי, אני מקוה שאוכל לעזור

האם את עולה ממקום דובר אנגלית? אני בארה"ב, אז אני יתן לך התרגום באנגלית. 1. ויזואלי: visual 2. אולי מקוונת אפור?: makeup 3. אותנטי: authentic 4. קליפורמי, אולי קליפורני, A Californian אם את לא יודעת אנגלית אני מעוניין לדעת, מאיפה עליתה?

אסופית02

New member
ואם תרשי לי..

כשמדברים בגוף ראשון בעתיד, זאת אומרת צורת 'אני'- הפועל מתחיל ב-א': ולכן: "אני עולה חדשה יחסית ויש מילים בעברית שאני לא יודעת ואני אשמח עם תעזרו לי להבין... ויש עוד מילים שאני לא זוכרת עכשיו ואם אני אזכור אני אכתוב אותם" קליפורמי- אולי הכוונה ל'קוליפורמי'- שיש בו קוליפורמים- חיידקים לא בריאים לגוף.

אסופית02

New member
אולי.

ד"א אחלה מתיחה ארגנת שם.. שעשעת אותי

dorgad

New member
יואו, רק עכשיו גיליתי את אחל"ה

מה, הסתרתם אותו עד עכשיו, או שכרגיל, אני האחרונה לדעת... סתאאאאאאאאם. אחלה של פורום האח-לה. גנגי, מגיע לך
נוסף! דור

RonenYi

New member
תשובתי

"ויזואלי": חזותי, שנתפס בראייה. "אופוריה": התרוממות רוח עילאית. אותנטי: אמתי, מקורי, לא מזויף. "קוליפורמי": חיידקים מזיקים המצויים במערכת העיכול, בצואה, בירקות רקובים ועוד. בדקי שלא הטעית אותנו באיות.

למעלה