כמה שאלות בסיסיות...

Yehuda00

New member
כמה שאלות בסיסיות...

שבוע טוב, אני מעוניין למכור את האייפון G3 שברשותי אך חסר לי קצת ידע... 1.האם אני חייב לשלם מחיר מינימום על פירסום מוצר אפילו שבסוף לא נמכר, וכמה? 2.כמה עמלות יש בס"ה במכירה אחת? משנה כמה שווי המוצר? 3.במקרה שלקוח התחייב לקנות-commit to buy, אני חייב למכור או שיש באפשרותי לבטל בלי סיבה? 4.כיום אני משלם על מוצרים שאני קונה ב-eBay דרך פייפל שגובה מהכרטיס אשראי שלי, במקרה שאקבל תשלום מלקוח יש אפשרות שזה יכנס לחשבון הפייפל ולא אשראי? או במילים אחרות: אם אני רוצה חשבון בנק 'אמיתי' בפייפל, שאוכל להעביר ולהוציא כסף מה אני אמור לעשות? תודה מראש.

dilldawn2

New member
אז ככה...

1. על כל מוצר שאתה מכניס למכרז יש עמלת eBay שאותה חובה לשלם. אבל ל- eBay יש כל מיני מבצעים לתקופות מסוימות שהם נותנים להכניס מוצרים למכרז ללא עמלת כניסה, ככה ששוה להתעדכן. 2. העמלה מחושבת באחוזים לפי מחיר הפתיחה שאתה מכניס. באופן כללי על מחיר של עד 99 סנט אין עמלת כניסה. יש פרסום בפורום של מחשבון עלויות בeBay תחפש. 3. בגדול אתה חייב! וגם מומלץ שתעשה את זה אם אתה לא רוצה לקבל פידבקים שליליים. כמובן שבמידה ומשהו לא מסתדר בינך לבין הקוננה אפשר לבטל את זה. 4. התשלום של הלקוח נכנס ישירות לפייפל זאת השיטה המועדפת למכירה. אתה יכול לחבר את החשבון פייפל שלך לחשבון הבנק ואז למשוך מידי פעם סכומים שמצטברים. תשים לב שמעל 1000 ש"ח אתה לא משלם עמלה. מקווה שעזרתי יום טוב

Yehuda00

New member
אוקי...

תודה רבה! אני מקוה שלא אסתבך...

למעלה