כמה שאלות בנוגע לmac

Lepton

New member
אם יש אי תאימויות, הן בהגדרות גלובליות

קרה גם לי, אבל הסתדר כשהתאמתי את ההגדרות בתוכנה החדשה לזו שבישנה.

אם כתבת בגירסאות שונות של וורד, אתה לא יכול כמובן לצפות לתאימות ממהדורה חדשה יותר אחורה לישנה יותר.

amitp

New member
"אם כתבת בגירסאות שונות של וורד, אתה לא יכול

מובן לצפות לתאימות ממהדורה חדשה יותר אחורה לישנה יותר" - לא הבנתי - יש תאימות אחורה או שאין??

se7en7

New member
תאימות אחורה יש כל עוד שמרת את הקובץ עם

תמיכה אחורה .

Lepton

New member
המשמעות של תאימות אחורה היא...

שמהדורה חדשה מסוגלת לטפל בקבצים שנוצרו במהדורה ישנה, לא להיפך. אתה יכול כמובן לשמור במהדורה החדשה את הקבצים בפורמט של המהדורה הישנה, אבל אז יש סיכוי שתאבד את העיצוב - כי הקבצים הישנים לא מסוגלים לשמור חלק ממאפייני העיצוב החדשים.

Y. Welis

New member
אתה חייב לצפות. לא תמיד יש...

זכור במיוחד הבאג בוורד 8 ('2000') שלקח כל מילה עם מקף ומס' (מילה-77) והזיז את המקף לצד שמאל (מילה77-). היה אפילו fix מיוחד לכך.

זכורים גם הפונטים דויד ופרנקריהל backslanted באופיס 97', שנועדו להיות italic אמיתיים לעברית (עם הטיה לכיוון הנכון - שמאלה ולא ימינה כמו באחרים), ונעלמו. בהיעדרם הם מוחלפים בפונטים אחרים.

בכלל בוורד עד גירסה 9 ('2002' או 'XP') מסמכים עם טבלאות של יותר מ-50 עמ', היו לעיתים קרובות משתבשים. לכן היתה עצה גורפת להימנע ממסמכים ארוכים יותר.

אגב מישהו פעם ניסה או מצא שימוש ל'רמות אב' ו'מסמך אב'? קונספט שלא קיים אפילו באינדיזיין.

CrazyBoi

New member
ודבר אחרון

נגיד וקונים מק בחול יש בעיה להתקין עברית או שזה בה מותקן ?

והאם יש המלצות ל13 או 15 אינץ'??

noa_f

New member
הדבר היחיד שאין בקניה בחו"ל אלו אותיות בעברית

על המקלדת. לזה יש פתרונות שונים.
לגבי הגודל: תלוי בצרכים שלך, תלוי בתקציב שלך. אין המלצה גורפת.
אני קניתי לפני כשנה "13 אחרי שתמיד היו לי "15 (משיקולי תקציב, משקל וידיעה שיש לי מסך חיצוני ענקי ומשובח) ולדעתי קשה מאוד לעבוד עליו את העבודה שאני עושה. אבל מדובר במקבוק פרו "רגיל" ולא באייר או בדגם הרטינה, שיש להם רזולוציות גבוהות יותר.
עבור גלישה, קצת משחקים וכו' - המסך שלי מצוין. לעבודה על תוכנות עתירות פונקציות כמו פוטושופ - הוא קטן לי מדי.
מצד שני, עובדת איתי מישהי שמסתדרת עם אחד כזה נפלא בתוכנות עיצוב. אז זה באמת תלוי במשתמש.

CrazyBoi

New member
שאלת התלבטות אחרונה

אחרי שהייתי בחנות הבנתי ש15 זה ממש גדול ואלך על ה13
מישו פה יכול להמליץ לפרט להסביר את ההבדל המשמעותי בין שניהם

חוץ מהמחיר כמובן

תודה

למעלה