כמה שאלות בנוגע ל- six flags

omerwa

New member
כמה שאלות בנוגע ל- six flags

שלום.. אני מתכנן לטוס בקרוב לארצות הברית ואני מאוד רוצה לבקר באחד מה- six flags . בחיים לא הייתי בלונה פאר בחו"ל ואני ממש מחכה לזה.. בזמן האחרון ניהיתי פריק של לונה פארקים ורכבות הרים... עכשיו יש לי כמה שלאלות: מה הסיקס פלג האהוב עליכם כיאילו מבחינת מתקנים.. מה הסיקס פלג הכי פחות עמוס מבחינת אנשים (טורים)... ובאיזה יום הכי מומלץ ללכת שיהיו הכי פחות אנשים? בתודה מראש עומר... נ.ב. ואם תוכלו לפרט קצת על כל סיקס פלג אני אשמח...

JonyJ

New member
תשובות... עד כמה שאני יודע

הכי אהוב עלי זה Great Adventure ... הוא גם הסיקס פלאגס היחיד שהייתי בוא כך שאין לי הרבה ממה לבחור. הכי פחות עמוס אין לי מושג, אם אתה קונה Flash Pass אז לא משנה כמה עמוס תצטרך לחכות בתור מקסימום 5 דקות =) הכי מומלץ באמצע שבוע, למרות שאני הייתי ביום שלישי נראה לי והיה דיי עמוס. ( זה היה בחופש הגדול, אני מניח שעכשיו הרבה פחות עמוס ) אתה יכול למצוא מידע על כל אחד מהפארקים שלהם באינטרנט בלי הרבה בעיות. לאן בארה"ב אתה נוסע?

omerwa

New member
מה זה אומר Flash Pass??

רגע מה פלאש פאס?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! כן די חרשתי על האתרים של הסיקס פלגס ועדין די קשה לבחור נראה לי שאו ה-גרייט אדונצ'ר או ה-מג'יק מאונטיין.. ואני עדיין לא ממש יודע לאן אני אסע למרות שנראה לי שלקליפורניה, ללוס אנג'לס.. (אני יודע ששם נמצא מג'יק מאונטיין) אבל זה עדין לא בטוח אז נחיה ונראה.. תמשיכו לתת הצעות ותשובות...!

petpatrol2

New member
גרייט אדבנצ'ר

הייתי בשניהם, גרייט אדנצ'ר מנצח. ופלאש פס(או בשמו האחר - קיו בוט) זו מערכת כזו שמשלמים אקסטרא וזה מקצץ לך את התורים בצורה משמעותית

omerwa

New member
חח אוקי...

חחח אוקי בנתיים אני חושב שבכל זאת אני אלך למג'יק מאונטיין... תמשיכו להגיב.. (מה שלא ממש קורה..) ואשמח לקבל פירוט יותר גדול על הפלאש פאס?

JonyJ

New member
פלאש פאס

אתה משלם בנוסף לכניסה בביתן מסויים בפארק ומקבל כרטיס אלקטרוני. אתה מעביר אותו בכניסה לכל מתקן ( יש עמדה כזאת קשה לפספס ) והוא אומר לך מתי לחזור למתקן. כשמגיע הזמן אתה חוזר ויש כניסה מיוחדת למי שיש את הכרטיס ואז אתה נכנס בלי תור. יש כרטיס רגיל כזה ויש מהיר... המהיר מקצץ לך את זמן ההמתנה בהמון. בחופש הגדול הייתי בגרייט אדבנצ'ר, אני לא מאמין שיש רכבת יותר טובה מאשר El Toro, לכן הייתי בוחר בגרייט אדבנצ'ר. מקווה שעזרתי. ( יש ל Six flags אתר אתה יכול למצוא שם עוד מידע ).

petpatrol2

New member
למה מג'יק מאונטן?

כולם ממליצים לך גריי אדבנצ'ר. הייתי בשניהם אין מה להשוות

omerwa

New member
אז אתה אומר ש..

היית בשניהם וגרייט אדבנצ'ר לוקח??? טוב עכשיו זה רק עניין של לאיזה איזור אני כבר אטוס בארצות הברית... אם באיזור קליפורניה מג'יק מאונטיין ואם איזור ניו יורק ניו ג'רזי אז גרייט אדבנצ'ר... ובקשר לפלאש פאס.. אם כולם קונים אותו אז זה לא ממש משתלם כי אז יהיו תורות גם אליו לא? אז איך זה הולך יש כיאילו מספר מוגבל של פלאש פסים בכל יום?

petpatrol2

New member
כן

אמרתי את זה כבר ב2 הודעות. ולא, לא כולם קונים אותו, יש כמות מוגבלת.

כולם

אם אתה יכול לך לכולם...אני שמעתי שהמאג'יק מאונטיין טוב ודודה שלי הייתה הXמדהים הגולייט והסופרמן והבטמאן..!!!

למעלה