כמה שאלות במחשבים !

doron1976

New member
כמה שאלות במחשבים !

שלום אני יודע שזה לא הפורום המתאים,אבל בכל זאת....
1-Norton Internet Security 2003 חסכתי חצי שנה והשקעתי את כל החיסכון וקניתי את הנ"ל,עכשיו השאלה היא שאחרי שהתקנתי אותו האם אני יכול לישון בראש שקט כשאני הולך לישון כשהמחשב מחובר ומוריד מה MIRC ??? האם ה Firewall של נורטון שמגיע עם התוכנה נחשב לאחד הטובים או שיש טובים יותר ??? כי אין לי בעיה של כסף,אני אחסוך עוד ואקנה אם יש משהו יותר טוב !!! 2-מודם ה ADSL השחור של ALCATEL שידרגתי את המודם שלי מHOME ל PRO ,ועכשיו אני מחובר לרשת מיד עם בפעלת המחשב,והשאלה היא האם זה כל מה שהשידרוג מוסיף ??? אני לא אמור לראות שיפור במהירות הגלישה עם השידרוג ??? אני יודע שהשידרוג מאפשר לי לחבר עוד מחשבים לאינטרנט דרך המודם המשודרג,אבל יש לי רק אחד...
3-הייתי מחובר לאינטרנט במהירות של 0.5M עכשיו אני מקבל מהספק 0.75,והשאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 20 ש"ח לבזק כדי שגם הם ירחיבו לי את הקו מ 0.5 ל 0.75 ??? האם זה יביא לשיפור מורגש במהירות ההורדה ??? תודה מראש לכל העונים. להתראות

m8m8

New member
לגבי NORTON

הי אני יענה על שאלה זאת אבל זה פורום של לוינים היה לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וגם macfe שני התוכנות מוצאות הוירוסים שונים אבל אני קונה NORTON לשרתים הוא הכי טוב 2-לבי הערוץ ההודי DEPAM עבר היום ל VIA 2 עוד ערוץ הלך החבילה הבאה VIASAT EUROPE 31.12.02 תעבור ל VIA 2 בי

י א

New member
אז ככה

1. לדעתי הפיירוול של Sygate עדיף - הוא גם מכביד פחות על המחשב וגם נותן שליטה הרבה יותר טובה. 2. שידרוג המודם ל PRO הופך אותו לנתב עם פיירוול ו NAT, כך שרוב הסיכויים שאתה מוגן. מעבר לכך אכן השידרוג מיועד לחיבור לHUB (מירכזת) וכך לאפשר שימוש ברשת על ידי מספר מחשבים. אבל אם אתה לא צריך אז לא הפסדת כלום. 3. איך אתה יודע שהספק הגדיל לך?שיפור מ 0.5 ל0.75 בחשבון פשוט זה שיפור של 50%. זה קצת כמו בחשבון...:) אז אם המהירות הנוכחית לא מספקת אותך ו 20 שקל לא מהווים בעיה אז לך על זה.

למעלה