כמה שאלות בדקדוק

MetalSlider

New member
כמה שאלות בדקדוק

1.האם המשפט הזה נכון מבחינה דקדוקית: We were trying to be helpful last night;we weren't just being polite. 2.האם המשפט הזה נכון מבחינה דקדוקית: I was shouting last night because I was quarrelling with my son. 3.איך משכתבים את המשפט הזה בלי שתשתנה המשמעות לפי מה שבסוגריים? When was the accident?(take place) 4.מה נכון? When we were in Paris,we weren't staying/didn't stay at an expensive hotel. 5.מה נכון? During the flight to London,the man sitting next to me didn't stop/wasn't stopping talking to me. המון תודה,

Athaclena

New member
טוב, אחד אחד

ואני לא מבטיחה להיות צודקת... 1. ו-2. נראה לי שזה נכון, אבל לא אומרים את זה ככה לרוב. 3.When did the accident take place? לפי מה שהבנתי מהשאלה 4.שוב שתיהם נכונים לדעתי אבל באנגלית מדוברת יגידו DIDN'T 5.או DIDN'T או WOULDN'T, שוב שתיהם נראים לי בסדר

MetalSlider

New member
תודה

רק לגבי 1 ו2 אמרת שלא אומרים את זה ככה לרוב.אז איך אומרים?

Athaclena

New member
ניסיון לתשובה

We were trying to be helpful last night;we weren't just being polite. הייתי אומרת הפוך, ומוסיפה ACTUALLY או REALLY I was shouting last night because I was quarrelling with my son אולי מוזר לי כי לרוב אומרים פשוט "צעקתי על בני" ולא צריך לפרט. אני דוברת אנגלית וקוראת הרבה אבל בגלל זה אני רק יודעת שזה נשמע לי מוזר ולא תמיד קל לי להגיד מה בדיוק לא טוב. שוב, טעויות אני לא חושבת שיש...

למעלה