כמה שאלות, בבקשה:

natb1

New member
כמה שאלות, בבקשה:

אני עומדת להתפטר מחר מעבודתי - יום לפני שאני חותמת חוזה עם חברה אחרת (מקווה שזו לא טעות, פשוט כבר ראיתי את החוזה ואני רק אמורה לבוא לחתום). אני אמורה לתת 15 יום. השאלות: 1. איך אני רושמת בחוזה העבודה החדש שלי שאני מתחילה לעבוד רק בתאריך מסוים? 2. איך אני מתפטרת בכלל - במכתב או בע"פ או שניהם, האם אני אמורה לתת סיבה? 3. האם אני אמורה לומר לאיש שאחראי עלי שאני אעבוד עד תאריך מסוים? 4. היום בו אני מודיעה נחשב כאחד מהימים של ה-15? 5. זה בסדר להתפטר אם אני חותמת יום אח"כ. נכון?! תודה.

לא לא לא !!!!

להתפטר לפני שיש לך חוזה חתום ביד זו שגיאה אלא אם כן נמאס לך בכל מקרה. תמיד דברים יכולים להשתבש ברגע האחרון לפני החתימה ואני אישית מכיר מקרה כזה.

natb1

New member
יופי שכולם נזכרו באמת...

התפטרתי. זו היתה הרגשה מ-ע-ו-ל-ה. הבוס שלי הבין אותי ודיבר אלי מאוד יפה. אמרתי לו שאני אתקשר לעדכן אותו בעוד שלושה חודשים מה קורה איתי. ומחר אני חותמת על חוזה. מאתמול התקשרו אליי כבר 3 חברות לזמן אותי לראיונות,דווקא כשאני עומדת לחתום - אף אחד לא יכול היה להזכר קודם?!

natb1

New member
אני לא דואגת. אולי בכלל זזתי לאט

מדי. רק מעצבן שההצעות שרציתי לפני חודשיים מגיעות רק היום. אבל אם כבר כמעט סגרתי עם מקום מסויים, אני פשוט אנסה ליצור לעצמי safety-net בדמות חברות שאולי אוכל ליצור עמן קשר בהמשך. אני אלך לחברה שאיתה אני חותמת מחר וכמו שהדודה בחברה השניה אמרה - את תמיד יכולה להתקשר אם לא מסתדר לך אבל שיהיה המון בהצלחה.

TheReverend

New member
../images/Emo41.gif יקירתי, שרשרי בבקשה את ההודעות

שלך.

natb1

New member
כן. סליחה. טעות. זה ההתרגשות

מכל ההתרחשויות היום.

natb1

New member
רק מחר.

אני שונאת שינויים. ושונאת את חוקי מרפי.

eyali26

New member
שיהיה בהצלחה

איזה משרה עזבת תמורת איזה משרה? אני גם הייתי לא מזמן בדילמה הזאת... במיוחד שעזבתי את העבודה אחרי חודש אחד בלבד... אבל כנראה שככה זה.. או שאין כלום או שזה בא ביחד... בכל מקרה, בהצלחה

natb1

New member
חתמתי חוזה היום!

עזבתי משרת סטודנטים לא טובה בלשון המעטה - בתמיכה טכנית, למשרת מפתחת תוכנה ב-Java. פתאום כלמיני חברות מתקשרות אליי, אבל כבר חתמתי. מקווה שיהיה טוב.

eyali26

New member
מזל טוב

גם אני עזבתי משרת סטודנטים למשרת סטודנטים אחרת אבל עם אופציה להתקדם כי בכל אופן אני עדיין סטודנט בחודשיים הקרובים... נשמע שהמשרה שלך מעניינת.. מה למדת אגב?

natb1

New member
מדעי המחשב

אבל עבדתי בתור מפתחת לאינטרנט במשך שנתיים לפני שהתחלתי את התואר. ואז הלכתי ללמוד, ועבדתי כסטודנטית, ואז סיימתי ללמוד - ולא הייתה עבודה בשבילי. מקווה שעכשיו יהיה מעולה - אני עושה את מה שרציתי לעשות, מה שבשבילו סבלתי את הלימודים, מקווה שאהיה טובה במה שאני עושה.

למעלה