כמה שאלות אם אפשר :)

Gil AkA Bugi

New member
כמה שאלות אם אפשר :)

אוקיי, קודם כל, האם יש אפשרות לעשות זום אין בתמונות באיי ריבר H320?? דבר שני, יש דבר שמאוד מציק לי, הכנסתי אלבום לאיי ריבר שלי, אבל לא משנה מה אני עושה הוא לא מסתדר לפי המספר של השיר, אלא לפי הא"ב.. מה אני עושה!? תודה....

Gil AkA Bugi

New member
עוד שאלה

שאני נכנס לתיקייה pictures על מנת לצפות בתמונות, כל התיקיות של כל האלבומים מופיעות שם..יש איזשהי דרך שאני יכול לבטל את זה? תודה... אה ועוד שאלה חשובה....האם הכרחי לעשות saftely remove hardware לאחר העברת קבצים או ניתוק הנגן מה-USB מספיק? תודה

יאיר B

New member
כמה תשובות

1. איריבר זה נגן ולא מצלמה. לכן לא ניתן לעשות זום לתמונות (היכולת להציג תמונות היא רק פיצ'ר שנוסף בעיקבות המלחמה של היצרניות על לב הצרכן). 2. חשוב מאוד לנתק נגן (ובעצם כל התקן שהוא שמחובר למחשב) באופן בטוח כדי למנוע נזק לנגן (פגיעה במערכות הקבצים שלו, שגיעות בזמן ההעברה ועוד) ו/או למחשב עצמו (פגיעה אפשרית במערכת חלונות וקריסת המחשב).

stardust19

New member
כמה תשובות

1) אין אפשרות לעשות זום בנגן לתמונות- נגן זה לא מצלמה ומצלמה זה לא נגן. 2) אם אתה רוצה שיהיה לך סדר לפי המספרים- פשוט תשנה את שם הקובץ- לחציה ימנית על העכבר ולשנות במתקדם את שם השיר ככה שהוא יכיל את מס' של השיר, לדוגמא ._01mystic river_hello.mp3 . 3) אין דרך לבטל את האלבומים כמו שאתה רוצה אולם ניתן להכניס את התמנו שלך לקית PICTURES וככה זה לפחות יהיה איזשהו סדר. 4) חובה לעשו SAFE REMOVE לכל התקן שמחובר אצלך למחשב דרך USB , BLUETOOTH ואפילו חיבור רשת בין שני מחשבים עם אתה מתכוון לנתק מחשב שני (לא דרך SAFE REMOVE- זה קצתאחרת ) .

weird dust

New member
זה הכל בטאגים הסידור

אתה חייב לקבוע את מספר השיר בטאגים ואני ממליץ גם בלי הטאגים אשר גם ככה ה300 קורא. תכתוב 01 וכ'ו לפני כל שיר שאתה מעוניין במספר שלו.

Gil AkA Bugi

New member
לא עבד

Gil AkA Bugi

New member
עוד רעיונות?

מישו!?!??!?! בעיקר לגבי החלק של השירים בדיסק...תודה

weird dust

New member
ניראה שלא הבנתה אותי

כתוב: 01 - XXXX - YYYY 02 - XXXX - YY ובתוך הטאגיות, הכל זהה מבחינת שם האומן והדיסק?

למעלה