כמה שאלות, אם אפשר...

כמה שאלות, אם אפשר...

1. אני כתבתי מכתב ושלחו אותו לניתוח של גרפולוגית והניתוח שלה היה ממש, אבל ממש, בלי שום קשר אליי. אני שיקרתי רוב המכתב, האם יש קשר בין השקרים לניתוח הלא נכון? 2. אני בת 16 וחצי ומסיימת י"א השנה, אני צריכה להחליט מה לעשות עם החיים שלי, האם ניתוח גרפולוגי יכול לעזור לי או לכוון אותי מה לעשות? ***אם כן, אני אוכל לבקש מכם שתנתחו את הכתב שלי?

shamon51

New member
מסקנות אפשריות

א - הגרפולוגיה לא עובדת על שקרנים ב - שקרנים עובדים על הגרפולוגיה ג - את שקרנית מקצועית ד - כל התשובות נכונות בין הפותרים נכונה יוגרל כרטיס "הקפצה" לניתוח אצל א-ב-יוסף

ואפשרות נוספת:

הגרפולוגית שיקרה לך, כי היא ראתה שיש לה עסק עם שקרנית. ובמחשבה שניה, אולי גם הסיפור על הגרפולוגית כולו שקר?

אני לא שקרנית פתולוגית - אני רשמתי

את הדברים שאלו, כי לא רציתי לפגוע במישהו, שאם הוא היה יודע את האמת אז הוא היה ממש נפגע!

שם עצם

New member
אם מה שכתבת אינו שקר,

אז את קצת לא נורמלית. בגיל 16 לא צריך להחליט מה עושים בחיים, את קצת מגזימה.

אז פה אתה טועה, ואני אסביר:

אני מסיימת י"א, ואני עומדת לקבל צו ראשון ואין לי שמץ מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי -> אז כן, בגיל 16 כן צריך להתחיל לחשוב מה לעשות עם החיים

nili6

New member
שאלה

מה בעצם גרם לך לשקר בכתיבה לניתוח הגרפולוגי? מה עמד בבסיס המחשבה שלך, אם את יודעת?

shonshon5

New member
ממה שהבנתי...

הנערה שיקרה בתכנים, ולא בכך ש"זייפה" את כתב ידה האמיתי. ז"א, חירטטה להם סיפורי מעשיות.. וזה, כך הבנתי, מחשש לפגוע במישהו. גיל 16. לא פשוט. מאיפה שתדע מה עמד לה בבסיס המחשבה? סאלאמאת!

שם עצם

New member
זה לא סיבה להלחץ :)

היה לי צו ראשון לא מזמן, ואני לא יודעת מה אני הולכת לעשות, וגם כל החברות שלי לא יודעות. יש עוד הרבה זמן. בדר"כ אנשים יודעים מה הם יעשו בסביבות פסח של י"ב, ובתחילת י"ב בטח ידברו אתכם הרבה על הנושאים האלה וזה יגרום לכל אחד לחשוב הרבה על זה, ולמצוא את מקומו.

nili6

New member
לעצם השאלות.

לגבי השאלה השנייה, אני חושבת שזה מאוד תלוי במידת הבגרות הגראפית של הכתב שלך. לגבי העניין הראשון- קודם כל תמיד ניתן לשאול איך את קובעת שהניתוח לא נכון, על סמך מה. את בטח יודעת שאדם לא תמיד מודע לעצמו, ויש מנגנונים שעוזרים לו להכחיש אי אילו דברים שהוא מעדיף לא לבוא במגע איתם, או פשוט לא לדעת. ובמידה שהניתוח אכן שגוי, אפשרות שעולה בדעתי היא שכשאת או כל אחד, כותב שקרים, זה משפיע גם על הכתב שלו (וגם קראתי משהו בדומה) ולכן את בעצם מטה את הניתוח בכיוון הלא רצוי לך. ישנה עוד אפשרות שזו גרפולוגית לא טובה.

למעלה