כמה שאלות אם אפשר?

r o n e n2

New member
כמה שאלות אם אפשר?

ברשותי מחשב נייד אכסר מדגם 5620 יש לו מודם פנימי 56k, מודם רשת 10/100 ואלחוטי כמובן. חלונות ויסטה. האם אפשר לשלוח פקס ולקבל פקס. קראתי בynet מחשבים שבויסטה ניתן לשלוח פקס (האם זה אפשרי בלי מודם פקס) החיבור שלי לנייד הוא קו פס רחב מבזק באמצעות ראוטר. (יכולתי לקלוט בבניין אך מטעמי מצפון לא נעים "לתפוס טרמפ"). שאלה שניה: האם אתם מכירים את התוכנה inkscape (שדומה לפרי הנד, קיבלתי המלצה עלייה בפורום גרפיקה) אך אנני יודע אם היא תשתלב בחלונות ויסטה ולא יהיו בעיות עם פונטים בעברית? שאלה שלישית: נעשיתי מבולבל לגמרי לגמרי בקשר לעיבוד תמונות. הומלץ על gimp, גם על irfanview גם על paint.net ועוד איזה תוכנה הכי כיפית ולא מסובכת לעיבוד תמונה אפקטים ולכתוב על תמונה טקסט ולהוסיף למלל אפקטים. וחשוב שתשלב בחלונות ויסטה ולא יהיה בעייה בפונטים בעברית כך שלא אצטרך לכתוב מצד שמאל. המון תודה על סבלנותכם רונן

יאיר B

New member
אפשר לשלוח ולקבל פקס (דרך המודם הפנימי).

הבעיה היא שצריך תוכנה שיודעת לעשות את זה (בויסטה אין תוכנה כזאת). אתה יכול לשאול על תוכנה כזאת גם בפורום תוכנה וחומרה (אני לא מכיר תוכנה כזאת). לגבי התוכנהinkscape - מאחר והיא בקוד פתוח, יש סיכוי טוב שיש פונטים בעברית (אבל למה לא שאלת את השאלות הללו בפורום גרפיקה? סביר להניח שהם משתמשים בתוכנה הזאת וידעו להשיב טוב יותר). שאלה שלישית: רוב האנשים שאני מכיר משתמשים בפוטושופ (אבל זאת תוכנה יקרה אם רוצים אותה באופן חוקי). irfanview לא נועדה לעיבוד תמונה אלא יותר להצגה של תמונות (ולעריכות קלות ביותר, אם זה מה שאתה רוצה לעשות אז יש תוכנה טובה יותר לחלונות לדעתי - FastStone Image Viewer, חפש בגוגל). אני חושב שגם את זה אני מציע לשאול בפורום גרפיקה (כי הם משתמשים בתוכנות הללו, אם כי סביר להניח שרובם משתמשים בפוטושופ על גווניו). אני משתמש בגימפ לעריכות קלות כי זה מה שיש ללינוקס (אם כי סקרנת אותי עם התוכנה הראשונה, ראיתי באתר שיש חבילות לדביאן, אני אנסה להתקין אצלי).

r o n e n2

New member
קודם כל המון תודה ואנא תגלוש לynet מחשבים ו..

תיקרא שם נמצא למטה. על ויסטה שיש פקס מובנה האם אפשר לעשות לדעתך? המון תודה רונן אגב כמה תופסת בזיכרון התוכנה הזאת FastStone Image Viewer? מתאים לעבוד עם ויסטה? ושוב תודה רונן

יאיר B

New member
אתה מדבר על המאמר הזה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525737,00.html הם מדברים על ויטסה בגרסאות הכבדות שלה (ביזנס, אולטימייט). אם יש לך גרסא כזאת - תעשה את מה שהם כתבו שם. אם לא, צריך תוכנה חיצונית (לא יודע איך עושים בויסטה מדפסת פקס,זה היה אפשרי ב-XP, בר?) לגבי התוכנה הגרפית: היא בוודאות רצה על ויסטה (היא הייתה רצה אצלי, על ביסיק ופרימיום). לא יודע כמה היא תופסת בזיכרון (אני כרגע לא על ויסה). היא תוכנה קטנה, לא מאמין שהרבה מקום. אתה יכול להוריד, להתקין ולבדוק. לא טוב? מסירים, לא בעיה. התוכנה בחינם כמובן.

r o n e n2

New member
דבר ראשון המון תודה מברור שעלה בידי

יש תוכנה טובה משולה בעצם gimp היא PhotoPlus מה ההבדל בניהם מבחינת השימוש בהם ונוחיות? PhotoPlus האם ניתן לעבוד בה בפונטים בעברית ובויסטה. לגבי פקס יש לי ויסטה בייסיק הום. בחרתי בזמנו בייסיק הום היא נוחה ופחות כבדה בזיכרון ולא רעה ובלי areo שמכביד על מחשב. אולי אני במיעוט ככה אני חושב. בברכה ותודה והרשמתם אותי ברצינות תשובתכם ושוב תודה רונן

bar666xp

New member
ואני כניראה יעדיף UBUNTU עם ממשק 3D ו...

קלה פי כמה מונים על כל איכסטה שלא תהיה
לגבי תוכנות לעריכת תמונות אני אישית מעדיף את PAINT DOT NET המקבילה לPHOTO SHOP +-.

bar666xp

New member
האמת שלא זוכר אם התקנתי את 2.4

ולא זכורה לי בעיה המסוג הזה אף פעם... אבל זה ממש נשמע כמו באג של קישור לפונט לא נכון בשורות קוד... מאמין שיפתרו זאת ביום יומיים.

למעלה