איך תבקר את הטמפ' לחות ואיך תוודא שהוא לא יעכל אבק חומרי הדברה ואיך תדע איפה הוא אם תפתור את כל הבעיות הנ"ל עדיין יש בעיית טיח על הקירות חלונות שאפשר לצאת דרכם וחיות שיחשבו שהוא נכנס להם לטריטוריה בקיצור זה לא מקצועי ולא התנאים הטובים ביותר לחיה.
חרדון מזוקן אוכל סלט איגואנה,צרצרים,תולעים,תיקנים,ולדות (פעם בשבוע מקסימום). החרדון יעדיף בד"כ מזון מן החי ולכן יש לתת בבקר את הצמחים ולאחר מכן מין החי. מצע-כרגיל עם עדיפות לדשא סינטטי. ישנו גם חול מיוחד אך איני יודע אם ניתן להשיג בארץ.
כמו השאלות בדף מוגבלת וכל שאלה שנשאלת שלא בשירשור דוחפת שאלה אחרת אל הדף הקודם ולכן שאלות שהן באותו הנושא של משהו שכבר ישנו באותו העמוד יש לשרשר לנושא המתאים ולא לפתוח אחד חדש. אני לא בטוח אם צרצרים יותר מזינים מתיקנים אבל תיקנים יותר ברחנים מצרצרים ולכן לדעתי עדיף להאכיל בצרצרים ולא בתיקנים. בכל מקרה עיקר הערך התזונתי נקבע על ידי המזון בו אתה מאכיל את הטרף וזה כבר תלוי בך.
הספרות צרצרים מזינים יותר בשל התפריט המגוון שהם אוכלים כולל בשר ומזון מכרסמים והם אף קלים יותר לעיכול. לגבי מצע חול-מכיוון שהם אוכלים מן הקרקע רצוי שלא לגדל אותם על מצע חול רגיל. מזון- אתה תראה שזמני האכילה שלהם משתנים ולכן רצוי שיהיה להם מזון זמין כל היום אך בתחילה ירקות ורק אחר-כך מהחי. מזון שלא נאכל יש לפנות בסוף היום. דבר נוסף הרבה חרדונים לא יודעים לשתות מכלי ולכן יש צורך לטפטף להם על האף טיפות מים או בריסוס עד שתראה שהם שותים לבד.
הכיתה שלי(הכל בזכותי "אופק" אימפריה!!) לנחשיה במצובה, את ה-2 דרקונים מזוקנים שיש שם(אחד בוגר השני ממש קטנטן)הם על חול(מארגז חול)..בגלל זה אני שואל כאן.כי שם הם על חול רגיל אני חושב. והחרדון פתאום יכל להתחיל לאכול את החול?