כמה רכבים יש לכם?

דינהלה1

New member
כמה רכבים יש לכם?

הדילמה אצלנו האם לתחזק עלויות של שתי מכוניות או להחזיק רק מכונית אחת ולהתחלק בה עם כל הקושי שכרוך בזה, לי מאוד קשה להסתדר עם שלושה ילדים קטנים בלי הרכב. אני זו שמפזרת ואוספת את הילדים מהגנים, לוקחת לחברים, בעלי צריך את הרכב כי הוא יוצא מוקדם מהבית לעבודה כדי לעקוף את הפקקים ובכלל כדי להתנייד ולהגיע הביתה כמה שיותר מהר בסוף היום. ביום שהרכב אצלי אז מצד אחד יותר קל לי וגם אני מסוגלת לעשות סידורים וקניות אבל לו יזה קשה וגם הוא לא יכול לעזור לי להחזיר את הילדים מהגן. ביום שבו אני מתנהלת בלי רכב אז בשעות הערב אני פשוט גמורה, וגם מוותרת על סידוריים אישיים למען עצמי
איך זה אצלכם?

simonapelleg

New member
כמה רכבים יש לנו?

שלום שלום, אחרי זמן שלא הייתי כאן מטעמי בריאות משפחתיים. לנו יש שני רכבים, אחד של העבודה ואחד שלנו. מאותם סיבות שהזכרת, שני רכבים אין ספק שיותר נוח ונגיש לפעילויות השותפות של הבית. למרות שעתה אני גרה במקום שיש תחבורה ציבורית נוחה וזמינה לכל שעה ביום בכל זאת שני הרכבים הם מקלים על ההתנהלות היום יומית בבית. בעבר גרתי במקום שלא היתה ברירה והיינו חייבים שני רכבים כי לא היתה ברירה. בברכה, סימונה

שבי38

New member
שני רכבים

לבעלי רכב צמוד מעבודה , דורש ממנו נסיעות בכל הארץ.ולי יש רכב שלאחרונה אני חולקת עם בני הבכור . מאוד קשה ללא רכב למרות שאני גרה באזור שיש בו תחבורה ציבורית נוחה.

אחד ויחיד

משמש אותי בעיקר - להגיע לעבודה - קניות - נסעות וכו' לבעלי יש הסעה מהעבודה גם כשהרכב עומד ליד הבית - הוא יעדיף תחבורה ציבורית או ללכת ברגל ולא לעלות על הרכב פעם אחרונה שהשארתי את הרכב ליד הבית היה כשהיה לי תור בתל השומר כשחזרתי הביתה - אמרתי NO MORE... רק עם רכב פיספסתי את האוטובוס חזרה של 13:30 - נאלצתי להמתין לאוטובוס של 14:30 שנכנס כמעט לכל תחנה שקיימת בדרך לקח לי אחרי שסיימתי את התור להגיע הביתה כמעט 3 שעות לעומת 30 דקות אם הייתי נוסעת עם הרכב...

למעלה