כמה רישומים

jubay

New member
בלה בלה בלה.....

אוי נו באמת.... עזוב זה כבר מתיש,אין לי ספק שאף פעם לא תהיה הסכמה ,ביקורת נותנים בלי הערות ביניים עוקצניות כמו שלך,כבר קיבלתי הערות והצעות מהמון אנשים בפורום ולכולם התייחסתי במהשך העבודה שלי אף אחד מהם לא תיבל את הביקורת שלו בהערות מעליבות כמו שלך. מצחיק עוד שזה בא ממישהו שלא מציג שום עבודה שלו.

SCaToPHaG

New member
בלה בלה בלה

מזל שלא הלכת לאקדמיה. אם היית מבקש מכל מרצה שלך שיראה עבודות לפני שתוכל לסמוך על הדעה שלו ... בכל אופן, את ההארות שלי אמרתי, לא היתה לי כוונה להעליב, אלא רק לגרום לך לחשוב. אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי, ולא חושב שהיו לי "הערות מעליבות" כדבריך. ואם תחפש טוב, תוכל לראות פה בסביבה לפחות 2 איורים שלי, אבל זה ממש לא רלוונטי. דרכינו יפרדו עכשיו, ta ta, tatel

SCaToPHaG

New member
ב) תגובה אדיוטית.

אם אתה עומד מאחורי מה שאמרת, נמק. אם לא - שתוק.

jubay

New member
באטון חברת החשמל?!

אתה פשוט לא יודע לסתום.... אז עכשיו הציורים שלי שווים רק לחוברת של חברת החשמל.... יש ביקורת עניינית ויש מרירות ואתה בנאדם טובע במרירות. אני מניח שאם הייתי מעלה לפה קשקוש עם הסבר למצב הרוח שלי בזמן הציור היית נפעם ממנו,אני מכיר את ה"פלצנים" מסוגך ולמען האמת זה שהסגנון שלי לא מעניין אותך מהווה את האישור הטוב ביותר שאני בכיוון הנכון. אחת מהסיבות שלא הלכתי ללמוד במקום אקדמאי היא שהיא מאוכלסת באנשים כמוך שמסוגלים לבהות בזבוב שמישהו מעך על הקיר ולחשוב שזו אחת מהיצירות בתערוכה....

למעלה