כמה ריבית לדרוש

מצב
הנושא נעול.

meni1234

New member
כמה ריבית לדרוש

כמה ריבית לדרוש
שלום רב יש לי 75K שאני רוצה להשים בפקדון (ללא סיכון) אם תחנות יציאה כל שנה כמה ריבית לדרוש מהבנק? כלומר מה הריבית המקובלת היום? מה כדאי משתנה או קבועה?

גיא חזן

New member
יכולת המיקוח שלך

כמה ריבית לדרוש
שלום רב יש לי 75K שאני רוצה להשים בפקדון (ללא סיכון) אם תחנות יציאה כל שנה כמה ריבית לדרוש מהבנק? כלומר מה הריבית המקובלת היום? מה כדאי משתנה או קבועה?
יכולת המיקוח שלך
נמוכה יחסית. בהצלחה

גיא אחר

New member
תיכנס לפקידה או ליועצת ושאל אותה מה הריבית

בכ"ז מה הריבית הסבירה????
שתקבל מקניית מקמ לשנה אחרי עמלות. ואז שאל על הריבית השקלית שהם נותנים לשנה. אם השני גדול מהראשון קיבלת נצעה מצויינת. אחרת תחשוב לבד מה עדיף..

גיא אחר

New member
לא התכוונתי להיות שוביניסט

שתקבל מקניית מקמ לשנה אחרי עמלות. ואז שאל על הריבית השקלית שהם נותנים לשנה. אם השני גדול מהראשון קיבלת נצעה מצויינת. אחרת תחשוב לבד מה עדיף..
לא התכוונתי להיות שוביניסט
פשוט אני נתקל כל הזמן ביועצות בבנק

בררתי היום על סכום נמוך יותר מדובר על כ3% אחר

י עלות בפיקדון לשנה בנק ירושלים\ https://www.bankjerusalem.co.il/minisite/

ריבית משתנה עם שיעור גבוהה.

י עלות בפיקדון לשנה בנק ירושלים\ https://www.bankjerusalem.co.il/minisite/
פקדון שקלי לתקופה של שנה בריבית של 3.3% ומעלה: הפקדון ישא ריבית שנתית ששיעורה יהיה לפי הגבוהה מבין שתי החלופות הבאות: א. ריבית קבועה של 3.3% ב. ריבית משתנה בשיעור של פריים פחות 1.5%.(נכון ל- 26/04/2011 ריבית של 3.0%). סכום הפקדה מינימלי- 50,000 ש"ח תוקף ההצעה: 4 ימים ממשלוח הטופס האינטרנטי

תלבור

פקדון שקלי לתקופה של שנה בריבית של 3.3% ומעלה: הפקדון ישא ריבית שנתית ששיעורה יהיה לפי הגבוהה מבין שתי החלופות הבאות: א. ריבית קבועה של 3.3% ב. ריבית משתנה בשיעור של פריים פחות 1.5%.(נכון ל- 26/04/2011 ריבית של 3.0%). סכום הפקדה מינימלי- 50,000 ש"ח תוקף ההצעה: 4 ימים ממשלוח הטופס האינטרנטי
תלבור
לשנה באזור ה 3.8, תוריד מזה חובת נזילות של הבנק ותראה שזו הצעה לא רעה (לא שאני אומר שפקדון עדיף לעומת מק"מ למשל, אבל בהיבט של פקדונות נטו זה לא רע)

adirbl

New member
תעשה סיבוב בין הבנקים

כמה ריבית לדרוש
תעשה סיבוב בין הבנקים
אתה לא חייב להפקיד את זה בבנק בו מנוהל העו"ש שלך. בדר"כ בבנקים הקטנים יותר(כמו אגוד ובנק ירושלים) תקבל הצעות יותר אטרקטיביות מאשר בגדולים.

HMTcapital

New member
תקנה אגרת חוב בדירוג גבוה במחמ של 2-3

כמה ריבית לדרוש
תקנה אגרת חוב בדירוג גבוה במחמ של 2-3
יתן לך תשואה גבוהה יותר נטו, ללא סיכון ויותר נזילות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה