כמה רוע

ל י M ו ר

New member
כמה רוע

גם כשאני חושבת שעברתי את הרע ששמתץי מאחור הוא מצליח להזדחל שוב ולפעמים אני פשוט רוצה לצרוח "כמה כמה רוע יכול להיות באדם" לא לתת לי לדבר עם הילדה בשבת ,לא להודיע שמאחר להחזיר אותה ולהחליף מספר חסוי שלא תהיה לי אפשרות לדבר עם הילדה. לא שנאתי איש בחיי ,כעסתי לחלק סלחתי לחלק לא. עד שאיש אחד לימד אטותי מהי שינאה. מאחלת לכל אדם את כל הטוב שיש אבל השנה לראשונה אני מאחלת לו שאת כל הרע שהוא עושה ועשה לי ייקבל בחזרה הילדה תגדל ותשמע רק את האמת אני מפסיקה לכסות על הרע שאבא שלה עושה לי עדיין.

יערית

New member
האם את מסוגלת

למען האיזון שמצאת לאחרונה למען השקט הנפשי שלך לשים את ההתנהגות שלו בצד, ולהבין שעץ עקום לא יתיישר? שחבל לשנוא,מותר לכעוס על צעדים כ"כ קטנוניים ומטופשים כפי שהוא נהג מולך,אבל זה שלו! ואחריות זה קודם כל-ז"א להבא לומר לו שאי ידיעה על השעה שהוא מחזיר אותה, םותר אותך מלחכות למשיח. קחי נשימה ארוכההההההההההההההה,שנה מקסימה כמו שהתחיל לך בשבועות האחרונים.

ל י M ו ר

New member
הוא

מסוגל להחזיר אותה חצי שעיה קודם בלי להודיע ולחשוב שאני בבית בעמוד דום. ואז מי סובל? רק היא שמתייבשת עד שאני מגיעה. זה לא עץ זה קוץ שנה טובה מותק

חמודה../images/Emo20.gif

יש לי סיפור בשבילך ואת תחליטי מה לעשות איתו - נזיר אחד ביקש מתלמידיו להביא לשיעור הבא שק יוטה ותפוחי אדמה. התיישבו כולם במעגל והנזיר ביקש מכל אחד שיש כעס בליבו לחשוב על כמה אנשים הוא כועס ולשים תפוח אדמה אחד בתוך השק. השק של כולם הלך והתמלא ואז ביקש מהם הנזיר לקום, להעמיס את השק על גבם ולהתחיל לצעוד. בסוף המסע, כשכולם היו עייפים וכאובים הוא פנה אליהם ואמר - אם לא תשחררו את הכעס מתוככם הוא יצעד אתכם לעולם בשבילי החיים. מתוקה, כעס הוא רגש טבעי לחלוטין, אבל יש דרכים בריאות לשחרר אותו מתוכנו ולתת למקום הזה להחלים. את עוברת תקופה נהדרת של צמיחה מעוררת השראה ואני עדיין בצד מוחאת לך כפיים בשקט

ל י M ו ר

New member
צודקת

אלוהים עדי ששיחררתי המון כעסים סלחתי לעצמי ולאחרים אבל לאחד לא אסלח עד יום מותי וזה לאבא שלה. כל זה לא מונע ממני להמשיך הלאה ולחייך.

N D R

New member
לא מאמין לך.

אין מצב. אולי זה תפו"א לוהט מהדימוי של מונה. עוד רגע קט הוא יתקרר עוד לפני שתספיקי לשאת אותו על גבך. לא, את לא עברת את הרע, כלומר, לא שמת אותו מאחור. את פשוט למדת להסתדר עם רע או כמו ששרה יהודת רביץ: "מציצה בתהום שמעבר לדלת, כבר לא כל כך נבהלת" לא מאמין לך שאת הולכת להפקיד לה את הכעסים בקופת חיסכון לכשתיגדל. מכיר אותך ולכן לא מאמין! צר לי שקילקלתי לך את העצבים.
משנה לשנה

ל י M ו ר

New member
כשהיא

שואלת למה לא התקשרתי אני אמורה להגיד כי "לא היה לי זמן? לא! אני לא אשקר יותר אני יגיד"אבא לא נתן לי לדבר איתך" אני לא מוכנה שהכעסים יופנו אליי שנותנת בלי סוף בלי סיבה אם הוא מפלצת שיתמודד מולה עם האמת. ותאמין לי זה יותר כאב מעצבים.

זה רק רעיון....הצעה יותר נכון

לא לא צריכה לשקר לה אולי יכולה לאמר לה כשאת אצל אבא אני לא מתקשרת כשאת אצל אבא את שלו וכשאת אצלי אבא לא מתקשר זו לא האמת ממש אבל גם לא שקר קצת כמו תרופה שאנחנו יודעים שהיא מרה למרות שהחא עטופה בציפוי מתוק בת כמה הילדה? מאד תלוי גם בגיל שלה...... מה שאומרים לילדה בת 5 לא אומרים לילדה בת 12 אבל בכל מקרהלהעמיס עליה את הכעסים בינכם יעשה לה הרבה יותר רע מאשר אם תחשוב שלא התקשרת מכל מיני סיבות

מצוטטת

New member
../images/Emo99.gif

כשאתה צודק אני הראשונה לקוּד למילים {אחת התגוביות היותר יפות ש'ך} א-ה-ב-ת-י.....{גם ת'חתימה
}

maof

New member
לימורי../images/Emo24.gif

תפילה קטנה שאותה אני משנן לעצמי. אלוהים, תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין תן לי את הכח לשנות את מה שכן. וזיכרי תמיד..."שסנדלר חכם לא הולך יחף" מעוף

ללימור..../images/Emo24.gif

הרוע-תמיד קיים. ומה שנותר לנו,כאנשים טובים,להציף את העולם בהרבה אור ואהבה. ומה שיקרה לו לרוע {השחור הזה}-הוא יסתנוור ויעלם.. אבל לא לשכוח..ככל שנפחית בכמות של האור והאהבה..הרוע יחזור. אז בואי לא ניתן לו לנצח..להתפשט..ולשלוט. נמלא את ליבנו ואלה שמסביבנו בהרבה אהבה. שנה טובה עם המון אור ואהבה

קבלי.... ../images/Emo24.gif

אינך יכולה להיות אחראית לטיפשות ולרוע של אחרים.. צר לי רק שאת וביתך סובלות ממנו.. מאחל לך שהחג יהיה ראש לשנה טובה טובה ..

את לא צריכה לכסות

לא צריכה להעצים,אבל גם לא לכסות. למה אני מתכוונת? אם הילדה שואלת למה לא התקשרת,את לא חייבת לענות"אבא לא נתן לי לדבר איתך"את יכולה לענות"התקשרתי אבל לא היה זמין/לא הייתה תשובה" ובעיניין הזמנים.כשהוא לוקח אותה במידה והוא לא אומר מתי יחזיר(אין לו שעות מוגדרות בהסכם?)תודיעי לו שאת לא בבית עד שעה שבע או שמונה או מה שנראה לך וזהו.תקבעי עובדות בשטח ותפסיקי לצפות לשיתוף פעולה שלא יגיע. ואת יודעת מה?אם היא תאלץ לחכות לך איזה יום מחוץ לדלת הוא יאלץ למצוא מה לעשות איתה עד אז ואני מניחה שזאת תיהיה הפעם האחרונה שהוא לא יודיע מתי הוא מחזיר אותה. ואת,את מראש תדאגי לידע את שניהם מתי את בבית כדי שהיא לבד תדע להגיד לו שאין אף אחד בבית כי עוד לא שבע או שש או שמונה אז עוד לא חזרת. מתוקה,זה או להעמיד גבולות או להעמיד גבולות.פשוט אין אופציה אחרת.

למעלה