כמה קשה ?

כמה קשה ?

הגיע הזמן שהעם שלנו יתעורר. אריאל שרון אם הייתי חושב שהפיתרון לבעייה הפלסטינאית הוא שלום הייתי בוחר מרצ. כמובן שכולם בתוך עצמם רוצים שלום , אבל השאלה מה המחיר של השלום הזה ואתה יודע מה התשובה ? התשובה היא שלשלום אין מחיר . אין מחיר של עיתונים מלאים בתמונות של אנשים שרק רצו לחיות . של סבתא שהלכה להתכונן לשבת , של אמא שהלכה לקנות כמה דברים לילדים שלה ושל ילד קטן שחזר הרגע מבה"ס. אין מחיר לשלום אולי בשטחים לא בחיי אדם. אוטובוסים חרוכים ואנחנו ממשיכים בתי קפה מפורקים ואנחנו ממשיכים וכמובן חיילים חברים שלי נהרגים ואנחנו מה לעשות חייבים להמשיך אבל לא נוכל להמשיך בלי לדעת שהמטרה שלשמה אנחנו ממשיכים היא לא צודקת ומפת הדרכים היא לא צודקת. אתה פוגע בכל מה שאני גדלתי עליו לפחות לפי הליכוד .."יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבל..." ומה הם נותנים ? עוד מחבלים מתאבדים עוד מחבלים שטווחים בנו. ואנחנו מאמינים ? גם ככה המצב של המשק בקאנטים גם ככה אנשים ממורמרים ובקרוב לא ישארו אנשים ... אז הגיע הזמן שנתעורר ... ונלמד אותם ש.."עוד לא קם הבן זונה שיעצור את ישראל ..." והגיע הזמן שנגרום לעולם להבין שאנחנו מאוד רוצים שלום אבל מישהו אחר לא רוצה ונכון מעגל הדמים לא נפסק באלימות אבל כרגע אין לנו ברירה חייבים להוכיח להם שהם לא מפחידים אותנו . ואנחנו חזקים ואיתנים והגיע הזמן שנילחם למען המטרות שלנו ולא נהפוך למטרה של העם הפלשתינאי כי שרדנו 3000 שנה ואני לא חושב שהגיע זמננו ואני כן מאמין שיהיו ימים טובים. אז רק ביחד אחים שלי , רק ביחד יש לנו מספיק אוייבים מבחוץ אנחנו לא צריכים אוייבים מבפנים. ביחד נצעד למדינה חזקה ונקווה שבסוף כן יוכלו לחיות שני עמים בין הירדן לים ... כי אנחנו עם שרוצה שלום לא מלחמה! שבוע טוב...

redron

New member
למה לא הצבעת לאיחוד הלאומי??

או שמא אכן כן הצבעת להם..

למה לא ?

מסיבה אחת ברורה.. אני לא מאמין באנשים שנמצאים שם... האמנתי שאריאל שרון אכן יכול להוביל אותנו למקום אחר טוב יותר... אני אפילו לא הפנתי את זעמי למצב הכלכלי במדינה ... התכוונתי רק למישור הביטחון .. ושם התאכזבתי במקום מפת דרכים קיבלנו מפה מגואלת בדם...

redron

New member
התכוונת למישור הביטחון..

והתעלמת ממישור השלום?? הרי הסיסמא היתה:רק שרון יביא שלום עם ביטחון",לא??

למעלה