כמה קשה עלי סוף השבוע...

כמה קשה עלי סוף השבוע...

משום מה בסופי שבוע ממש קשה לי. אולי כי הפעמים שהיינו יחד היו במקרה בסופי שבוע. מגיע סוף שבוע ואני כל כך מתגעגעת. וכל כך עצוב לי. יצאתי לבלות וחזרתי מבואסת. אני רואה כל כך הרבה זוגות ואני לבדי. אני יודעת שלצד כל הזוגות יש גם בודדים, אך היום בעיקר היום, לא שמתי לב לבודדים, אלא לזוגות... פעם לא הפריע לי, גם אם הייתי לבד, היה לי כיף לראות זוגות מאושרים. היום אני כל כך מתגעגעת שגם אני רוצה להיות חלק מזוג. הייתי נותנת הכל בשביל עוד חיבוק נעים ועוד נשיקה אחת. אני מרחפת לי בזיכרונות הנעימים אבל זה רק נותן תחושה של ריקנות נוראית והרגשה נפלאה שנותרה מאחור ובינתיים או לעולם לא תשוב. חוץ מזה, שבקור הנוראי הזה צריך להיות לא חוקי להיות לבד

אופס, שכחתי לאחל לכם שבת נפלאה.....

איזה חוצפה מצידי, להתבכיין ולשכוח משהו כל כך חשוב
אז באמת שלכל אחד ואחת מכם, אנשים יקרים ומקסימים, תהיה שבת הכי נפלאה שרק אפשר תחייכו הרבה (גם אני מנסה) ותעשו חיים מגיע לכם כל הטוב שבעולם.

ASHER789

New member
סערה

החמימות,הליטוף,החיוך,המבט החודר,התמיכה,ההתחשבות והרגשות יגיעו גם אלייך,אולי את צריכה רק לחכות עוד קצת(כמו כולנו). אחרי פתיחות הלב שלך אפשר להבין שאת בחורה של חום ואהבה ולכן שהיא תגיע היא תהיה אמיתית ומלאת רגשות.אז אל תהיי בדיכאון כי מגיע לך רק טוב וזה יבוא,בינתיים נשלח לך חיבוק ונשיקה(ואפילו כמה שרק תירצי)מכאן. מקווה בשבילך רק לטוב.

יש לי את כל הסבלנות שבעולם...

בדרך כלל! בתחום הזה, אני מתקשה להתאזר בסבלנות - למרות שאין ברירה, לא? אני יודעת שזה יגיע, הרי אומרים שלכל סיר יש מכסה (או שלא?????) אבל מתחשק לי שזה יגיע עכשיו. אני לא מוזרה, הרי כולנו רוצים את זה. אשר, ספר לי קצת על עצמך... לא ראיתי אותך כותב פה בפורום.. תודה על ה
וה
זה עוזר קצת. שתהיה לך שבת נעימה

ASHER789

New member
סערה

לא חשבתי בכלל שאת מוזרה. לא ראית אותי כותב בפורום כי לא הייתי גולש כמעט בכלל(הצ´אט ממש לא עניין אותי,ואני לא כל-כך התחברתי למחשב)עד השבוע האחרון שבו הכרתי את הפורומים. קשה לי קצת להתרכז כי לפני שהתחלתי לכתוב לך היה פיגוע ירי מתחת לבית שלי ושמעתי את היריות,האמבולנסים וכל הבלאגן, אני אכתוב לך בהזדמנות אחרת. תרגישי חופשי לספר לי עלייך.

אוי......... זה היה עכשיו????

צר לי מאוד לשמוע. כל כך עצוב לשמוע על פיגועים. ועוד יותר נורא להתחיל ככה את היום. מקווה שאתה וכל מי שאתה מכיר בסדר. יום נעים, עד כמה שאפשר - והכי חשוב - רגוע!!

ניקולי

New member
שב"ש לך../images/Emo24.gif

נכון, זה מה שקורה בסופי שבוע וזה דבר בהחלט לגטימי . את לא צריכה להרגיש שמשהו לא בסדר בזה שאת יצאת בילת וראית בעינייך רק את הזוגות. תראי במשך השבוע עסוקים יותר, עובדים, ובכלל עסוקים בדברים של היום יום. ואז.. כאשר מגיעה השבת יש יותר זמן להיות עסוקים במחשבות.. גם אם תשבי ליד הטלוזיה וגם אם תצאי לבלות יהיו לך מחשבות רבות. מוזר לא?? כשיש לך חבר או בן זוג את תמיד רואה את אלו שאין להם ושם בודדים את מסתכלת עליהם כמו על כל אחד ואחת לא מיחסת לכך חשיבות. אך כשאת לבד ואת רואה זוגות את "מרחמת על עצמך" ואומרת :"יאלה הלוואי והיה לי עכשיו מישהו ובדרך כלל חושבים על מישהו שכבר היה לך ובמיוחד מישהו שאהבת. והמחשבות הן :"יאלה מענין מה הוא עושה עכשיו, מענין מה עם החברה שלו, מעניין מה איפה הוא נמצא עכשיו, הלואי והוא חושב עליי, אוףף איזה באסה זה להיות לבד" גם אם תהיי עם החברות הכי טובות שלך שום דבר בעולם לא יוכל להרחיק את המחשבות האלו. את אפילו באותם רגעים היית רוצה להרים אליו טלפון סתם בכדי לשמוע את קולו.. כי ברגע שתשמעי את קולו תרגישי כאילו היה איתך. אני מכירה את התחושות האלו וזה כואב.. פתאום את מרגישה ריקנות ושאף אחד לא מסתכל עלייך כאילו יש לך מין תוית כזאת שאומרת :"היי אתה חסר לך אם תיגש אליי, כי אני חושבת על מישהו אחר ברגעים אלו". אם תרצי או לא את סוגרת את המזל שלך במחשבות שלך אני מתכוונת. תהיי יותר חופשיה תני לעצמך צ´אנס ותאמיני לי הכל יהיה בסדר. מאחלת לך המשך סוף שבוע נעים מניקול*

היי ניקולי...

אז זהו, שאני עובדת גם בשישי וגם בשבת. ולמרות זאת יש לי זמן לחשוב... כמה שאת צודקת. אלה בדיוק הדברים שעברו לי בראש ועוברים עדיין. נקווה שזה יעבור לי, אולי זה וירוס?
שבת נעימה גם לך - ותודה!!

crazykiki

New member
סערה.. אם אפשר לשאול

כמה זמן עבר מאז??? כמה זמן את לבד?? ומה בדיוק קרה?? תראי.. הרגשתי כמוך.. אני עשיין מרגישה כך.. מידי פעם.. אז אולי אני יכולה לעזור.. זאת אומרת.. אם בא לך.. אני כאן.. שיהיה לך שבוע נעים..:)

היי קיקי.... את יכולה לשאול...

אני הרי אנונימית פה
זה ממש טרי, פעם אחרונה שהיינו יחד היתה בדיוק לפני שבועיים. ועכשיו מבחירה שלי, אנחנו גם לא מדברים. כל כך קשה לי לראות אותו מחובר במסנג´ר ולא לשלוח לו הודעות... אבל זה לטובה. את הסיפור המלא, קצת קשה לי לספר כרגע, אבל אם תרצי את יכולה לקרוא כי כבר סיפרתי פה... בהודעות קודמות. מה איתך? מה עובר עליך? מקווה שזה יעבור וכולנו נהיה מאושרים ונטולי אכזבות. שבוע נעים גם לך.

crazykiki

New member
ממש טרי...

אני ממש ממש מבינה אותך. אמנם במקרה שלי... לא ביוזמתי קרה שאנחנו לא מדברים גם.. אבל .. גם לי היה קשה לראות אותו במסנג´ר ולא להגיד לו כלום.. וכשכן הייתי אומרת משהו הייתי מתחרטת אחר כך.. אני.. כבר חודשיים בלעדיו.. וקשה כן... ו הזמן עושה את שלו.. בערך.. אבל בהחלט יותר טוב.. אני הייתי פשוט שבר כלי במשך חודש... מקווה שתרגישי יותר טוב.. שבוע טוב ונטול אכזבות :)

אולי לא שבר כלי, אבל........

זה בהחלט משפיע על כל תחומי החיים. הייתי רוצה ללכת לישון ולא להתעורר בתקופה הקרובה, לקום למציאות אחרת, אולי טובה יותר. אני חושבת עליו כל הזמן ומתה לשלוח לו מסר/מייל/הודעה או אולי אפילו להתקשר, אבל יודעת שכרגע זה רק יזיק לי, אז נמנעת. היום העברתי את היום בעבודה בהירהורים על סוף השבוע לפני שבועיים.... הייתי כל כך מאושרת והיום אני כל כך עצובה. אבל אני חייבת להתחזק, אני יודעת, כי אחרת אני רק אשקע עוד ועוד ולא אצליח לצאת מזה לעולם, ובינתיים אני סובלת גם בתחומים אחרים. וזה עוד יותר גרוע. אני אצא מזה, חייבת למצוא משהו שיעסיק את הראש ברוב שעות היום ואז בטוח יהיה טוב. תודה רבה לך. מקווה שגם את תרגישי טוב יותר ושיהיה זה שבוע נעים מלא שמש וחיוכים

אורלי41

New member
סופי שבוע תמיד קשים לפו"פ../images/Emo122.gif

כל כך הרבה זמן יש לחשוב על הכל, על הריקנות שבלב.... על הרצון לטייל אבל עם בן זוג נפלא ולא עם חברה למרות שגם עם חברה זה כייף אבל בשניים יד ביד עם בן זוג אוהב ומלטף כייף כפליים

כל כך נכון אורלי!!!

אבל אצלי, לצערי הרב גם החברות רחוקות... וכך הבדידות גדולה יותר.

אורלי41

New member
הנה מתחיל שבוע חדש מלא../images/Emo42.gifו../images/Emo62.gif

קחי את החלק היפה של החיים בסולו.... אין מי שיציק ואין מי שירגיז..... כמובן זו נחמה ל... אבל זה מה יש שבוע נפלא לך מלא אור ואהבה

golem

New member
איזה מוכר זה....

סערת מתוקה..זה מאוד מוכר מה שאת מספרת - אבל יש משפט שם שהפריע לי וזה ה"לעולם לא תשוב".. אסור לך לחשוב ככה - כי אם תחשבי ככה - את תתחילי להאמין לזה שזה לא יחזור ותיסחפי למעין מעגל שלם של ייאוש וחוסר תקווה - ואסור לך להגיע למצב כזה... תמשיכי להאמין באהבה - והיא תבוא אלייך - ואני בטוח בזה פשוט כי את נשמעת כזאת בחורה נחמדה וחביבה שאין סיכוי שלא תהיה לך אהבה ואפפילו בקרוב!!! ותהיי חזקה בינתיים ואל תשאירי לו שום הודעה - לדעתי הוא לא שווה את זה...
עזרא

עזרא יקר ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

אני מנסה לחשוב בצורה חיובית, אני בדרך כלל מאוד מאוד אופטימית. אבל כרגע לא כל כך מצליחה. יש לי יותר מדי זמן לחשוב והעבודה לא מעסיקה אותי מספיק. כמובן שהביאוס הזה גם משפיע על תחומים אחרים. שבוע שעבר, ככה סתם, באמצע העבודה התחלתי לבכות. זה בחיים לא קרה לי. מזל שהייתי לבד........ ואני רוצה להתעורר כל בוקר עם
ולהתחיל יום מאושרת, כמה שאני רוצה את זה. תמיד הייתי בחורה מאוד חייכנית, אני עדיין, זה לא סותר, אבל החיוך עכשיו שונה מהחיוך של קודם. אני לא משאירה הודעות אני חושבת 20 פעם ומחליטה שזה לא יועיל לי, להיפך. אבל מצד שני, אני גם לא רוצה שיישכח אותי. אני מבולבלת ומשגעת אותכם פה.... מצטערת. אני אעשה הכל כדי לצאת מזה מה שבטוח - מזל שיש לי אותכם אחרת הייתי כל כך לבד במערכה......

golem

New member
אנחנו פה בשבילך!!!

קודם כל - ואני מדבר פה בשם הכלל שאני חושב שיסכימו איתי - את לא משגעת אותנו ואת לא צריכה להצטער - שאני לא רוצה לשמוע את זה שוב....אוקיי??
ואני פה בשבילך למה שתרצי לשאול, להתייעץ או אפילו סתם לשתפ ולפרוק מועקות - באמת תרגישי חופשי ותעשי את זה מתי תשרגישי
אל תשאירי לו הודעות - את כבר הגעת למקנה שזה לא טוב לך ולא נכון לך - אז תנסי להחזיק מעמד ולא להשאיר - ואגב השאלה היא לא אם הוא ישכח אותך או לא - זה לא אמור לעניין אותך - את זאת שאמורה להמשיך הלאה - לא הייתי אומר לשכוח כי אני יודע שזה קשה - אבל להפוך אותו לזכרון - ולא יותר מזה - וזה יקרה עם הזמן ועם המעשים שאת עושה בחיים. ברור לי ומוכר לי שזה מבאס...להגיד לך שזה יעבור - את אולי לא תאמיני לי - אבל זה יעבור ואת תעברי את זה כמו גדולה - ורק תמשיכי לחייך - והחיים יחייכו אלייך...
ותהיי חזקה - וכל מה שתרצי...בלי להתבייש - חופשי
עזרא

עזרא - אתה פשוט נשמה טובה... ../images/Emo23.gif

איפה היית כל השנים האלה
גרמת לי לחייך ידידי, חיוך אמיתי כזה - ועל כך תודה!!
אני לא כל כך יודעת, יש לי תאוריה חדשה. אולי רע לי כל כך בגלל שאני נילחמת בעצמי??? כי אני בעצם כל כך רוצה לדבר איתו....... להיות לפחות חברים טובים כפי שהיינו קודם. יכול להיות? או שאני שוב מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה? ובעצם, אולי אני לא אהיה מסוגלת לספר לו דברים. והכי טוב שאני אנסה להפוך אותו לזיכרון, כמו שאמרת. יהיה בסדר, אני יודעת שיהיה.... זה רק עניין של זמן. רוב תודות לך אנתה ממש נשמה טובה כפי שכבר אמרתי ואני מאחלת לך את כל האושר והאהבה שבעולם.

golem

New member
אני שמח ../images/Emo24.gif

אם חייכת חיוך אמיתי מהלב - אני באמת שמח..
כיף לי לראות אנשיפ מחייכים מהלב (אם יש לי ואם אין לי חלק בעניין
יש משהו במה שאת אומרת שאת נלחמת עם עצמך...שהבנת שזה לא נכון ואת עדיין רוצה להמשיך בקשר..זה מלחמה כ"כ מובנת וכ"כ מוכרת שאת לא צריכה להתרגש ממנה כ"כ או לחשוב שאת מבולבלת יותר מדי....זה משהו שיעבור עם הזמן - אני לא מכיר תרופה אחרת... ותודה תודה רבה על כל מה שכתבת ועל המחמאות...
עזרא

למעלה