כמה קשה לחכות

כמה קשה לחכות../images/Emo2.gif

היום אני 13 יום אחרי זריקת כוריגון. אני עייפה ומרגישה שהמחזור עומד להגיע... אבל הלב כל כך רוצה שזה לא יקרה. מתי לדעתכן אפשר לעשות בדיקה ביתית? אני יודעת שזה לא הכי אמין, אבל אני קרובה להשתגעות, וכל השבת עוד לפני. לפעמים הימים לפני המחזור נראים לי כמו שנה שלמה.

matan10

New member
תחזיקי מעמד

פז, בדיקת הריון ביתית וכנ"ל בדיקת דם ניתן לעשות 14 יום ממתן זריקת הכוריגן מה שקובע זה בדיקת הדם !! היו מקרים בהם הבדיקה הביתית נתנה תוצאה שלילית , אבל בבדיקת דם היתה תוצאה חיובית . לפעמים יש מצב של דימום קל שלא מעיד על מחזור אלא על השרשה . אני נורא מבינה את המתח הרב!! ממש אפשר לטפס על הקירות ... עוד קצת .. אני מחזיקה לך אצבעות !! בהצלחה . מתן

saga

New member
מבינה אותך

אני נמצאת באותה סירה קצת מאחורייך, קיבלתי כוריגון לפני יומיים, כך שההמתנה עוד לפני... בכל אופן אין מה לעשות צריך רק לחכות בסבלנות. וכמובן שהכי טוב לחכות לבדיקת הדם ביום ה-14, אבל את יכולה לעשות גם בדיקה ביתית עוד לפני בדיקת הדם, כבר מחר אם זה ירגיע אותך, רק תזכרי שבדיקת הדם היא שקובעת. אני מקווה שתקבלי בשורות טובות, אי אפשר לדעת, הכל יכול להיות... מחזיקה לך אצבעות

נונינה

New member
מנסיוני הותיק..........

עשיתי 7 הפריות - יש לי היום תאומים בני 6. כל חודש טיפול החלק הכי קשה היה הלחכות.......כל חודש נמתחתי בעוד 2 ס"מ - לפחות יצאתי יותר גבוהה.......... בהצלחה לכולן.

פז, נכון, ההמתנה היא קשה...

אבל הינה עברו עוד יומיים, מקווה שהכל בסדר ועבר בטוב.... מאחלת לך
ממני מכל ה-
ד.

תודה על העדוד!

תודה לכן על הכתף הרחבה והלב המבין. האמת, שעשיתי שתי בדיקות ביתיות, ושתיהן יצאו שליליות. מצד שני, המחזור טרם הופיע. אבל הוא יופיע.... הוא אף פעם לא שוכח לבוא. ואולי בכל זאת הוא לא יגיע? אני מקווה.

למי לפנות?../images/Emo35.gif

טוב, אחרי חצי שנה של טיפולים בקופ"ח, החלטתי שנמאס לי. בכל חודש סיפור אחר: פעם הביוץ נופל בחג, פעם הרופא במילואים, החודש בחו"ל, ואני אמורה למצוא בלבי את כל ההבנה והסובלנות ולחכות בכל פעם עוד חודש ועוד חודש... גמלה בלבי החלטה: למרות ההוצאה, לעבור למישהו פרטי. אבל למי????? למישהי יש רופא מומלץ? שמעתי את שמו של פרופ´ זיידמן. מכירות? ממליצות? אני מחפשת מישהו שמלבד לספור לי את הזקיקים ישאל אותי גם מה שלומי כשאני נכנסת לחדר. יש רופא כזה בנמצא? תודה לכולכן !

אולה *

New member
ברוכה הבאה!!!

את כמובן יכולה לפנות לרפואה פרטית. אבל הייתי ממליצה לך את ד"ר אמנון בוצ´ן - רופא במכבי וגם אחד משלושת הרופאים במכון לחקר פוריות באיכילוב. מקווה שהוא יעזור לך. בהצלחה,

הנה לך מישהו../images/Emo140.gif

מקסים. מדהים . מקצועי והכי אנושי שיש. כמו שאת רואה אני חצי מאוהבת ברופא שלי , הפלאפון שלו זמין כל הזמן היחס פרטי לחלוטין אבל הוא ללא תשלום, כלומר- שייך לקופה חבל על הכסף שלך הרופא הזה פשוט מומלץ !!! ועובד בקריית אונו דר´ ברקוביץ אריה 055-920932

נטאשה

New member
משתתפת בהמלצה על דר´ ברקוביץ

ומסכימה עם כל מילה אותי הוא מקבל בבית שלו בגבעת שמואל לא פרטי, אך בהחלט כמו פרטי+++++ מומלץ בחום דלית

כדאי לך

לפנות לדר טור כספא הוא פשוט מקסים ואנושי וגם יש לו תוצאות טובות. הוא מנהל מחלקת IVF בברזילי והמחלקה שלו יש לה שם מצוין. יש לו גם קליניקה בבזל בת"א.

mala

New member
המלצה על אדם - רופא

פרופ´ עמי עמית - מנהל IVF - אם יש משהו מעודד ומנחם בטיפולים זה היחס וההומור והאופטימיות של האדם . יקר וכדאי .

רומי 007

New member
אני גם חושבת שטוב ללכת לרופא פרטי

זיידמן ידוע כלבבי מאוד. גם בידר מקסים. בשאלה היא גם לאיזה בי"ח את מתכוונת ללכת כי יש טעם שתקחי רופא שעובד באותו בי"ח. בעניין הטיפולים יש מקום לבחור בי"ח שנוח לך להגיע אליו כי מגיעים די הרבה.

שני 4

New member
פז, פרפ זיידמן מקבל בתל השומר,

שמעתי עליו שהוא רופא מקצועי מאוד,ואנושי מאוד הטלפונים אם את רוצה זה 035302882 אין לי מושג איפה הוא מקבל פרטי, את יכולה להתקשר ולשאול. נ.ב- מניסיוני, גם שמטופלים בבית חולים,מקבלים יחס אישי,מקצועי,יחס 10 מציינת לשבח את ד"ר דוליצקי המקסים!

ednag

New member
זיידמן, פרטי

הוא מקבל פרטי בקלינקה של פרופ´ משיח בבית הרופאים בת"א. טל: 5278181-03

למעלה